Yoann Guguk aynı aynı biliyorum 😁 Bağcılar tarafında bi şubesi var baya da büyük orada vardır sanırım
okyanustakibulut Guguk ya onur market bim gibi carrefour gibi zincirleri olan bir market istanbulde her yerde var yani 😁😜
Guguk okyanustakibulut tabi bak bana çok hayırseverim😂 bana da geçen bi arkadaş Özyurt markette var dedi de ben Türkiyede yaşamıyorum ondan güldüm şimdi takılıyorum alınma bak 😂
okyanustakibulut Guguk bende bi ay sonra Almanyaya taşınıyorum bi an korktum oralardasin diye 😂😂 neyseki cok uzakmışız cok sevindim
Guguk okyanustakibulut 😂 bunu diyenlerin başına çok guguklu işler geldi benden demesi hepsi cicik diye yeni hesap açtı
Guguk okyanustakibulut burda kendi isminle hesap açmak en sakıncalı şey ultrason gözlü kızlar var adresine kadar buluyorlar benden demesi 🧐 Guguk kuşu da en sevdiğim 🐦 ondan öyle
FSCMK Yoann benimde canımı istettin kız tüh keşke evde olsaydıda verseydim kuzum biz kayseriliyiz fırında yapar yeriz hatta diprize felan atarız ama bende ailemin yanından gelirken almayı unutmuşum keşke olsaydı kargolar gönderirdim
Yoann FSCMK yaaa ama pişman oldum bu postu açtığıma kendimi kötü hissettim şimdi gece gece canınız istedi 😔
Hilaliko Yoann canım nerde oturuyosun erzurumluyum ben ketemız mesurdur buzlugumdada var yollıyayım sana ❤️
Yoann Hilaliko canım Esenlerde oturuyorum TEİAŞ 1.bölge lojmanlarında yıldız teknik Üniversitesinin biraz yukarısı
Hilaliko Yoann ben bahcesehırde oturuyorum esım 500 evlerde iş yeri var yarın sabah vereym eşin alsın 😍