Kokulara karşı öyle hassaslaştımki , tiksinceğim bişey olduğunda gün boyu mide bulantısıyla geçiyorum 🙈 bu arada 13+3 🙋🏻‍♀️
Uyku desen mümkünatı yok baş ağrısı 🤦🏻‍♀️
İstanbul dan yazıyorum bu arada 😋
Sizlerin süreci nasıl biraz laf edelim şuracıkta 😁😇
    Ultraslan40 34. Haftada az az başladı. Karnım büyüdükçe arttı. Simdi kasılmalar yalancı sancılar derken uykular zor oluyor 😌
    ZeynepAksoy yatın uyuyun 34+4 olduk uyku haram ☹️ zorlayın kendinizi çok arayacaksınız ilk haftaları ilerde
    Burcu16 ilaç kullanıyo musunuz epey çok şiddetliyse doktorunuza ilaç için danışanilirsiniz prilam Dr diye vitamin içerikli bulantı hapı inanın hayatınız değişecek 27. Haftadayım keşke bu kadar hafta çekmeseydim dedim kullanmaya başladığımdan beri🤗
      Scknkbskl cok saol canım bugün yazdı metmapid ama cok olur sabah içim diye içmedim cok etkisini göstermezse hemencik alim vitaminli olmasıda ayrı bi avantajmış çok saolun🙏🏻
        ZeynepAksoy 29+2 yiz şuan 2-3 hafta öncesine kadar uyuyordum nadir uyuyamadığım oluyordu ama şuan uyuyamıyorum geceleri hep ezandan sonra🤦🏼‍♀️ Balıkesir sen yazıyorum
        Selam kizlar bende 31+1 oldum. Bi haftadir geceleri karnim acikiyo ogluşumun tekmeleriyle uyaniyorum 🙈😊 arada bir kasilma ve karnimda sertlesme oluyor 😔 onun disinda ödemim şişliğım yok 😊👍🏻 hamişliğin basindan beri oglusum beni hiç üzmedi mide bulantisi bile bi hafta hadi iki hafta filan yasadim. Cok kiloda almadim 😄 boyle rahat hamilelik rabbim herkese nasip etsin canlarim 😊 maasaalah diyorum kendi kendime dariai dogumumuza insaalah 😄
        ZeynepAksoy hepsi geçecek :) ben şu an keşke o zamanlarda olsam diyorum. Karnımda ağırlaş tı henüz 1 kilo oldu ama bel buna dayanmıyor ha bir de gerginlikten ağrılar var elbet 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
        ZeynepAksoy ahh o haftalarim diyesim geldi resmen ☺️ o haftalarda ne guzel uyuyordum tadini cikar zorla kendini uyumaya canim.. 28 hafta bitmek uzere ve uyku arar oldum.. 😔😔😴
          Burcu16 rica ederim metmamid ve emadur bende alerji yaptı o yüzden prilamı önerdim umarım çabucak atlatırsınız 🤗