ZeynepAksoy yatın uyuyun 34+4 olduk uyku haram ☹️ zorlayın kendinizi çok arayacaksınız ilk haftaları ilerde
Bu gecede uyku yok😖
ZeynepAksoy şuan mide bulantısından delirecem bende iğrenç bi durum ya kusamıyorum ds
ZeynepAksoy al bendende o kadar 14 oldum saat 00.00 itibariyle. Migrenle başım belada uykusuzluk cabasi 😣
Burcu16 ilaç kullanıyo musunuz epey çok şiddetliyse doktorunuza ilaç için danışanilirsiniz prilam Dr diye vitamin içerikli bulantı hapı inanın hayatınız değişecek 27. Haftadayım keşke bu kadar hafta çekmeseydim dedim kullanmaya başladığımdan beri🤗
ZeynepAksoy 29+2 yiz şuan 2-3 hafta öncesine kadar uyuyordum nadir uyuyamadığım oluyordu ama şuan uyuyamıyorum geceleri hep ezandan sonra🤦🏼♀️ Balıkesir sen yazıyorum
Selam kizlar bende 31+1 oldum. Bi haftadir geceleri karnim acikiyo ogluşumun tekmeleriyle uyaniyorum 🙈😊 arada bir kasilma ve karnimda sertlesme oluyor 😔 onun disinda ödemim şişliğım yok 😊👍🏻 hamişliğin basindan beri oglusum beni hiç üzmedi mide bulantisi bile bi hafta hadi iki hafta filan yasadim. Cok kiloda almadim 😄 boyle rahat hamilelik rabbim herkese nasip etsin canlarim 😊 maasaalah diyorum kendi kendime dariai dogumumuza insaalah 😄
ZeynepAksoy hepsi geçecek :) ben şu an keşke o zamanlarda olsam diyorum. Karnımda ağırlaş tı henüz 1 kilo oldu ama bel buna dayanmıyor ha bir de gerginlikten ağrılar var elbet 💆🏻♀️💆🏻♀️
ZeynepAksoy ahh o haftalarim diyesim geldi resmen ☺️ o haftalarda ne guzel uyuyordum tadini cikar zorla kendini uyumaya canim.. 28 hafta bitmek uzere ve uyku arar oldum.. 😔😔😴
HvvGlKrdl allah kolaylik versin canim 😞🥰
Uyuya kalmisim öyle zaten dün 😁🙈
Uyuya kalmisim öyle zaten dün 😁🙈
ZeynepAksoy oyle oluyo insan.. Ama gunduzleri evdeysen eger gunduzleri bile uyu bence ☺️
HvvGlKrdl gün içi hiç uykum gelmiyorki ama basim agriyor genelde veya cok halsiz oluyorum 😓😓
Burcu16 rica ederim metmamid ve emadur bende alerji yaptı o yüzden prilamı önerdim umarım çabucak atlatırsınız 🤗
ZeynepAksoy bilirim canim bilirim o halsiz oldugun bas agrisi oldugu zamanlarda yativer uykuya dalarsin 😘😘
HvvGlKrdl sağol canım benim aklimda💖