kimsebilmesindiye Beybitooo evet canim dr verdi her gun aliyorum. Inun disinda multivitaminde verdi findik fistik ceviz cik fazla tuketmiyorum diye. Tuketiyor olsaydim multivitaminde vermeyecekti. Diyorum ya canini sikma herkes bisey soyluyor. Sen icini ferah tut.
Gzdevrim Ben 39 kiloyum benim hesaplamama göre 5 hafta 2 günlük doktorun söylediğine göre 7 hafta 3 günlük hamileyim henüz kilo almadım
Sinem35 Beybitooo hayır aksine avantajlı oluyorsun çünkü aldığın kiloya karışmıyor doktor. Ben 42 ile hamile kalmıştım 60 ile doğurdum. Ben de ayda 1/1,5 kilo alıyordum son aylarda yavaşlamıştı kilo alımım. Her gittiğimde de doktoruma sordum hep çok mu hızlı alıyorum kilo çok mu alıyorum diye ama hep sen çok zayıf hamile kaldığın için sana kilo serbest dedi. Şeker yüklemelerimde temiz çıkmıştı ve kan değerlerime de sürekli bakılıyordu bir sorun yaşamadım ben. Bence korkulacak bir şey yok rahat olun
Tovishka Beybitooo ne sorun olacak ki? Ben de 45 te hamile kaldım 35.haftadayım 60 kg oldum. Korkacak birşey yok.
Serpilsaltikalp Beybitooo öyle birşey yok. Gelişim geriliği ve erken Doğumun anne kilosu ile hiç alakası olabilir mi! Anne yetersiz besleniyor bir problem varsa gelişim geriliğine neden olur. Sülalecek zayıfız. İlk gebeliğimde 41 kilo ile hamile kaldım. Oğlum 3 kilo ve 40. Haftada doğdu. Hiçbir sağlık problemi de yok. Annem de benim gibi zayıf 4 tane normal doğurdu hepimiz saglamız. Teyzelerim halalarım da aynı şekilde. Şimdi 2. Ye hamileyim. 24 haftalığım 46 kiloyum. Gayet de sağlıklıyız. Kilolu hamile kalmak tehlikeli olabilir zayıf değil. Üstelik bu posta zayıf insanlar yazıyor böyle cevap verip kafasını bulandırmayın insanların
Beybitooo Serpilsaltikalp demekki kişiden kişiye değişiyor benim hiç bir sorunum olmadığı halde erken Doğum yaptıgım icin herseyi sıkıntı ediyor insan biraz araştırsanız bunları göreceksiniz zaten ve haliyle bi şüpheye düşeceksiniz
Aysegnl51 Beybitooo kiloyla alakasi yok bende 45 ile hamile kaldim bebeğim 1 hafta ömde gelisim olarak ayrica cokta kilo almadim. Karnimda yok. Demek olabiliyormuş simdi 18. Haftadayım ama ultrasonda 19.Korma ye sadece her seyden biraz biraz 💜
Kalphanem Beybitooo canım 44le kaldım hamile 58 dim sonra tartılmadım doğumum da iyiydi sen bebeğin de kilo alabileceği gıdalar tüket ( muz kaşar süt yoğurt fındık ceviz vs ) korkma Allah’ın izniyle güzelce kavuşursun bebeğine sağlıkla kucağına al inşallah
Ozlembjk Beybitooo bende şanslı kesimdenim 3hamileligimdede 4.5 aya kadar 10 kiloya yakin veriyorum sonra onlari aliyorum ekstra 3ile5 kilo arasi kurtuluyorum yani şöyle diyim ben 88 kilo ile hamile kaldim şuan 22.haftamdayim ve 81 kiloyum 🤷🏽♀️ doğuma kadar normal kiloma gelirim 😂😂
Beybitooo Ozlembjk yaaa umarım vermeden aliriz bizde gerçekten kilo abartmadikca güzel bisey kimse zayıflamaya çalışmasın 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Htcglgnaksy Beybitooo 44-45 ile hamile kaldım o aralıktaydım 4-5 kilo verdim 40 kiloya düştüm ilk 2 ay.kusmam vs hiç olmadığı halde. Şuan en son 42 kiloydum 16+2 günlük herşey yolunda canım hiç merak etme bişi olmaz.
Gamzeblkbskoc 42 kiloyla hamile kaldım 9 haftalık hamileyim 43 kilo olmuşum. Bende korkuyorum zayıfım taşıyabilir miyim bi sorun olur mu diye ama allah a emanet ediyorum bi bildiği vardır elbet. Hayatım boyunca aldığım en fazla kilo 43. 🙈
selmaramazan1 Beybitooo merhaba canım ! Bende aynı senin gibi 45 ile hamile kaldım çevremdeki herkes beni çok eleştirmişti çok kınadılar sen bu kilonla bebeği nasıl taşican dediler o çocuk sağlıksız olur dediler ama şu an 45 den 62 ye kadar çıktım ve bebegimde çok sağlıklı Allah'a şkr hiç korkma yani canım bir şey olmaz rabbim herşeyin hayırlısını versin zamanla kilo alırsın ve çok minnoş bir bebeğin olur inşallah etrafındakinlerin seni üzmesinee izin verme modelini hep yüksek tut canım ❤