Rbs111 Beybitooo 49 la kaldım 57 oldum 7. Aydayım. Tek kötü olan şey kilo almaya alışkın olmayan vücudumun heryeri çatladı 😂 Bebeğim için değer ama😍
Aysegul_aysegul Beybitooo ilk gebeligimde 40 kiloda hamile kaldim 66 kiloya ciktim dogumdan 3 ay sonra 43 indim simdi gene 40 kiloyum ikiz gebelik yasiyorum 3 ayimdayim 3 kilo aldim kusuyorumda surekli zayiflikla kiloyla vs hic bir ilgisi yok guzel.dengeli beslen yeterli😊ve moralllini yuksek tut iyi dusun 🤗🤗
Haticemre21 Beybitooo bende öyle diyorm bazen snra benden zayiflari görüyorum 😂 kilomu göstermiyorm ama 40 kiloyum ama öyle kurdan bacaklarm falan yok 😂
Cananmehmet Beybitooo 21 haftaligim 51 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum bakalım sonumuz nasıl olacak 🌸
BlsnMhmtKvc Beybitooo 47kiloyla hamile kaldım şuan 65kiloyum hiçte bir sorun yaşamadım yasamiorumda 37+6 hftadayiz😉🙂
Kizkalesi Beybitooo benim arkadaşım 48 le hamile kaldı 79 le doğurdu. Bünye ile alakalı. Kilo alabilen bir yapın varsa alırsın
Sahtemelek Ben 44 kilo ile hamile kaldım ilk aylar 4 kilo verdim kusuyodum çünkü şimdi 23 haftalık olduk 51 kilo oldum
Melisbol Beybitooo canm korkulcak hic bisey yok birazda genetik boyle seyler benim annem 40 kiloyla hamile kalmis 55 kiloyla dogum yapmis 3800 dogmusum ben. Suan bende hamileym ve zayifim illaki kilo alimin olucak bu bir risk degil sen beslenmene vitaminlerini almana bak😊 kimi insanlarin ic karni genis oluyor mesela disardan hic belli olmuyor kendi zayif kalmaya devamediyor
Beybitooo Gizem23 kimsebilmesindiye anladim gerçekten çöm rahatlattınız beni benim kanımda falan hic biseyim de sorun yok hepsi gayet normal siz kan ilacı kullanıyor musunuz
kimsebilmesindiye Beybitooo evet canim dr verdi her gun aliyorum. Inun disinda multivitaminde verdi findik fistik ceviz cik fazla tuketmiyorum diye. Tuketiyor olsaydim multivitaminde vermeyecekti. Diyorum ya canini sikma herkes bisey soyluyor. Sen icini ferah tut.
Gul_52 Beybitooo canım zayiflikla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü bende 43 ile hamile kaldım bugün 34 haftalık olduk bu süreç zarfında en fazla aldığım 9 kilodur
Sema_297 49ile hamile kaldım ilk 2 ay iki kilo verdim bulantım çok oluyordu. Şuan 36 haftalık bebeğim ve 65 kiloyum😂😂kilolarım gitsin istemiyorum 😂😂
momof3 Beybitooo İlk hamileliğimde 51 ile hamile kalıp 67 ile Doğuma girmiştim hepsini hatta fazlasını verdim.Kızım 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım 49 kiloyla şuan 29+4 haftalığım Ve 11 kilo aldım 60 kiloyla yola devam.Bünye meselesi zayıf başlayınca çok alacaksın diye bir şey yok
Minti Beybitooo ben 40la hamile kaldım 35. Haftadayım 57 kilo oldum canım. Ama doktorum ilk başlarda biraz kilo alsan iyi olur demişti. Sebebini sormadım ama hasta olursan ishal falan daha fazla kilo kaybetme fazlan olsun demişti bi kontrolümde ondandır diye düşünüyorum. İştahın yerindeyse kusmuyorsan zaten kilo alırsın kafana takma 🤗