Ilknur_emin online_mom ya benim göbeğim yoktu o yüzden dar giyince pirt diye çıkıyor ama.kapaliyim bol tunik giyip kamufle ediyorum azcik daha büyüyünce saklayamam galiba birde gaz ve kabızlık problemim var o yüzden çok çıkıyor gobek
online_mom Ilknur_emin neden gızlıyosunuz ne guzel bişe 🤗 benım arkdsımında 6 aya kdr pek çıkmadı göbeği.avmlerde x raydan geçmemek ıcın karnını şişirıyodu 😂 banada ıkızmı falan dıyolardı ama sımdı normal gobegı yakaladım 🤣👍
Ilknur_emin online_mom yok canım gizlemek değil de insanlar çok soru soruyor kiz mi erkek mi vs vs muhatap olmak cevap vermek istemiyorum o yüzden
Ananasgibiana online_mom hanim kardesim tesetturlu oldugunu ifade ediyor tesetturde esas vucur hatlarinin belli olmamaaidir. Ondan dolayi bol giyiniyordur muhtemeln..
kz_kevser eknsnsr98 5. Haftayı geçtikten sonra hafiften belirginleşmişti😊 çok şükür şimdi 20+4 deyiz💙
online_mom Ilknur_emin o ınsanlar hep sorarlar merak etme.banada göbegım buyuk dıye doktorun haftasından emınmı dıyolardı 😂
bsra18- eknsnsr98 bizim 11 haftada çıkmaya başladı şuan 17 olduk baya ben hamileyim diyor göbeğim 🙈🙈😂
Hatice_ceylan Benim 8. Haftan ve gobegım cıktı . Ama doktorum bunun şişkınlık oldugunu soyluyor . Ama yınede çok mutluyum 😂😂♥️♥️♥️
SuleDoruk eknsnsr98 16+2 yim. Ve resmen göbeğim 2-3 gündür çıktı.tam hamile göbeği oldu 😂 2 kilo aldım şimdilik.