Susamtanesii Merhaba anne ve anne adayları hangi bebek bezini tercih edeceksiniz ben şimdiden araştırmaya başladım ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum 😉
Susamtanesii MinikMucizem42 bende onu düşünüyorum ama prima arasında gidip geliyorum siz kullanmaya başladınız mı yoksa hamilemisiniz 🙂
Svcnn Susamtanesii aynen bnde suan ck kararszm prima mi alsam sleppy mi dye sleepy memnn kalan cok kisi duyuyrm primada zaten kaliteli napcgmi blmiyrm
KubraatMacit Susamtanesii kızıma prima kullanıyorum hem çok kötü kokuyor bende sırt tarafı kısa hemen sırtına çıkıyor kakası o yüzden slepy aldım bu ay çok memenunum sırt kısmı daha hiç çıkarmadı fiyatı da çok uygun zaten primaya göre
Susamtanesii Bus yeni doğan için onu almak gerekiyor dimi paketin üzerinde yeni doğan yazıyor mu fiyat aralığı nedir ?
Werwe Bus göbl bagı yeri yukrıya cıkıomş insgrm da bi kç kişide okudum bn oglmda ptima kllnmıştm kızımda sleepi düşünüyorm sızdrm sorununa glirsek dzgun ve dkktli baglmdıhı surece bnce sızdrmaz
Susamtanesii Bestezdemir göbek bağı oyuntusu olduğunu bilmiyordum sadece primaninki dikkatimi çekmişti🙂
Bus Susamtanesii 0 beden var 1 numara var bebegin kilosuna gore degisiyor cnm 20 ila 30 arasi degisiyor sanirim bez adetine gore bilmiyorum tam fiyatlarini
Dimplesgirll Huggies aldım cnm internette bir uygulama var bezegen diye onu indirip bakabilirsin bez yorumları ve nerde uygun fiyata gösteriyor
75kumsal41 Susamtanesii prima için bi tanıdık doktorumuz kısırlaştırıcı bişry koyduğunu çocuklarınıza kullandırmayın demiş ti ondan biz prima almadık