Zzynpp Bahar33 Bende sadece kromozom 21 bakılmıştı 1.600 ₺ yaptırmıştık diğerlerine gerek Yok demişti doktor kromozan 13 ve 18 de risk oranı 1.10000 di sanırım o yüzden gerek duyulmadı ama senin testte ki diğer x ve y de bakılmadı🤷♀️Bende şimdi onu dert eder oldum diğerlerine bakılmadı filan diye düşünüyorum Birşey var mi diye hala detaylı ultrason da girdim geçen hafta çok şükür herşey yolunda ama ben hala bazı şeyleri kafama takar oldum
Deniztuba Bahar33 cnm merhaba benim ilk gebeliğimde 22 haftalıkken detaylı usg de down sendromlu denildi kalbinde beyninde bagırsaklarında sorun var denildi amniyosentez yaptırdım perinatalog yaptı aklımda soru işareti kalmasın diye Yaptırdım sorunlu çıksada aldırmayacaktım ama çok şükür bir sıkıntı cıkmadı agrılı bir işlem degil korkulacak birşey yok 40 günde de sonuç çıktı sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın ins yavrunu
Bahar33 Zzynpp canım zihninin oyununa gelme fazla düşünme de,düşündükçe kafamızda kuruyoruz zaten 🤦♀️🤦♀️ Şimdiki aklım olsa ikiliyi bile yaptırmazdım ben, rahat olmanı tavsiye ediyorum bakılmış işte eminim her şey de yolunda