Bahar33 Arkadaşlar amniyosentez yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Nasıl bir işlem ? Ağrılı mı ? İşlem sonrası nasıl geçirilmeli?
Yldzeyll Bahar33 sizin diğer postta tarama testiniz var di sanırım risk çok fazla gözükmemiş orta düzeyde gözükmüş
Belindaa Bahar33 Ben yaptırmıştım benim işlemimi bi prof perinatolog yaptı. Ben hiç bir şekilde hissetmedim o anı amniyosentezden sonra iğnenin giriş yerinde tabi illa ki hassasiyet ve az bi ağrı oluyo ama işlem sırasında hiç hissetmedim kısa sürdü çok dikkatli girildi bebeğe de değmeden hemen çekildi zaten. Çok dikkat ve tecrübe gerektiren bir işlem umarım sizde benim gibi sorunsuz atlatırsınız🙏🙏🧡
Altus Bahar33 ben yaptırdım çok acımıyor bi iğnenin girdiğini hissediyorsun sadece oda damarından kan alınırken ki acıma gibi çok acımıyor yani bi zararı yok çok şükür.sonuçlarımız da temiz geldi 😊
Yldzeyll Cvs yaptırdım yeni kordon sentez ağrılı işlemdi yanımda diğer bayanlara amniyosentez yapıldı 5 dk çekmedi onların hemen çıktılar ağrısı pek hissetmediklerini sadece biraz rahime baskı yapılıyormuş hissi oluşmuş onlarda 3 gün boyunca yatilcak bir iş yapmayacaksın doktor ilaç veriyor o ilaç bitene kadar kullanılacak eğer kan uyuşmazlığı varsa uyusmazlik iğnesi de yapılıyor
Bahar33 Yldzeyll evet canım orta düzey risk grubundaydım, yarın perinatologa gideceğim de onun için postu açtım
Yldzeyll Bahar33 orta düzey olduğun için canım nifty testini yaptırmani öneririm benim de orta düzeydi bugün ilk sonuç cıktı şükür ilki temiz geldi önemli olan 1 ay sonrasında çıkacak olan sonucmus orta düzey olduğu için nifty yaptır derim
Mucizem_1 Bahar33 merhaba sonucunnuz nedir canim.benim ense kalınlığı ve burun kemiği normal ama free beta hcg 245 çıkmış.dktr 5 kati yüksek çıkmış dedi.siz bu konuda tecribeliyseniz aydinalaybilir misiniz
Yldzeyll Bahar33 benim uyuşmazlık olduğu için birde ailede engelli olan doğan bebekler var di o yüzden cvs yaptılar
Belindaa Edebiyat1989 Yok hiç korkma işlem sırasında derin derin nefes al sakin ol herşeyden önce. Çok kısa sürüyor merak etme 🙏 benim sonuçlarım 15 güne çıkmıştı ben Kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptırdım sonuçları biraz daha hızlı alabildim normali 25 gün falan diye biliyorum. Şimdiden geçmiş olsun 🙏🧡
Busragungor Yldzeyll bende bi profesöre gitmiştim ilk sonuç temizse diğerleri de iyi çıkar demişti öylede oldu
Edebiyat1989 Yldzeyll teşekkür ederim.ilk sonuç iyiyse genel olarak kesin sonuç da iyi oluyormuş sanırım öyle mi
Bahar33 Altus Gözünüz aydın ,darısı başıma diyelim 🤓 nerde yaptırdınız bir de sonuçları ne kadar sürede aldınız
Bahar33 Yldzeyll ben de ikisi de yok canım ama %1 ihtimal bile olsa bilmek istiyorum işin doğrusu içim rahat etsin istiyorum
Altus Bahar33 oğlum da kistik fibrozdan şüpheleniyorlar bunda da olabilir diye aldılar karnımdan su sizden neden alıyorlar bizim sonuçlar 2 ayda anca çıktı sanırım zaten hasta diye de çıksaydı aldırmayacaktım bebeğimi yazık günah ilerde biz yaşlanıp hasta olunca çocuklarımız da bizi öldürsün o zaman diye düşündüm hep
Bahar33 Altus benim ikili testim orta risk grubunda çıktı,doktorum perinatologa yönlendirdi,yaş faktöründen dolayı orta risk çıktı,33 yaşındayım bu arada
Altus Bahar33 inşallah hayırlı sonuçlar çıkar ben karnımdan su aktardıktan sonra keşke aldırmasaydım filan dedim ama aldırmasaydım da aklımda hep soru kalacaktı acaba hasta mı değil mi diye ama aklımda o soru yok şimdi
Larazara Bahar33 ense kalınlığı kaç cm çıktı canım risk görecek kadar çok mu bende 10. Haftada doktora gittim bana saçma sapan konuştu ense de biraz ödem var ense kalınlığı 2.2 12. Haftada gel olmazsa direk nifty test yaparız dedi ben ağlamaya başlayınca da ne yapacağını şaşırdı
Bahar33 Altus anlıyorum canım,ben de bilmek istiyorum işte 😔 içimdeki his bebeğin bir sıkıntısı olmadığını söylüyor ama işte insanın bilme ihtiyacı diyelim
Altus Bahar33 annenin hissi her zaman doğru çıkar ama yaptırmanı tavsiye ederim aklında sorular kalmaz