nilly Seydaozzz unibaby yenidoğan ile başladım ben sonra unibaby sensitive ile devam ediyorum. Aslında genelde ıslak pamuk ile siliyorum ama ıslak mendili evde değilken kullanıyorum. Ürün içerikleri yönünden temiz, instagram mühendisinoğlu hesabını takip edebilirsin canım.
nilly Seydaozzz unibaby yenidoğan ile başladım ben sonra unibaby sensitive ile devam ediyorum. Aslında genelde ıslak pamuk ile siliyorum ama ıslak mendili evde değilken kullanıyorum. Ürün içerikleri yönünden temiz, instagram mühendisinoğlu hesabını takip edebilirsin canım.
Dilaemrh Seydaozzz instagramda mühendisinoğlu o bebek ürünlerinin içeriklerini inceliyor sleppy, uni baby, dalin, şokun baby land, mustela, carrefour baby ve baby&me markalarını önermiş.İsterseniz sizde bi inceleyiin..
sevval55 Seydaozzz kare kare pamuk alıp kapaklı saklama kabına ıslatıp koyacagım lazım oljnca kullanacagım
Nurr Seydaozzz yenidoğan uni baby kullanmıştım oğlumda bu gebeligimde de bunu kullanicam tavsiye ederim 🌼
Reparista Seydaozzz henüz doğmadı bebiş biz hem uni baby yenidoğan hem skeepy natural aldık kullanıp mennun kalma durumuna göre de stok yapacağız sonra