Semaaonursnmz Kızlar halam için soruyorum uzun zamandır bebiş olmuyor aydında önerebilceğiniz doktor varmı
Anonimaney Semaaonursnmz aydın değil ama kuşadasındaki bayan doktor o konuda iyi diyorlar denemeye değer allah gönlüne göre versin :)
Anonimaney Semaaonursnmz adını unuttum ama 2 kadın Doğum doktoru var zaten biri Kemalettin bey diğeri de bayan doktor randevu alırsanız bulursunuz yani
Yagmurrrr Prof. Dr. Ali rıza oda başı 👏🏻 Benimde doktorum kendisi 2 saat muanesi oluyor aydındaki bütün doktorlara gittim üstüne tanımam sadece biraz maliyetli sorun olmıycaksa öneririm
Dilaraevn Yagmurrrr canim ali riza odabasi eltime tup bebek dışında çocuğunuz olmaz denemeyin boşuna dedi oteki ay hamile kaldı kendiliğinden yani biraz para için insanlarin umuduylada oynuyor ne yazikki🙇♀️
Yagmurrrr Dilaraevn ben 2 yıldır gidiyorum ona ilk cocugumu kaybettiğimde başladım şuanda 19+2 deyim bir sıkıntımız olmadı ama tabi bilemem canım 😊
Meriwa Dr akalın var int yazın 2 sene önce muayenesi 200 falndı şimdi nedir bilmiyorum oda cok iyidir