CansuTreci 28+2 olduk 4 kilo aldım 🙏 ama 12. Haftadan beri ekmek hamur işi şekeri tamamiyle kestim sadece 2 haftada 1 canımın çoook istediği bir şey olursa (tatlı,pide vs gibi) onları yiyorum. Zaten yürüyüş ve su olunca çok alınmıyor.
Keriminmutluannesi Samsun55 ahahhahaha😂😂😂 ben ilk 4 ay boyunca hep aç kaldım mide bulantısı falan😣 ama yinede kilo aldım aslında vücudumda büyüyen ve kilo alan tek yerim karnım bence o kilolar bebeğimin suyu + kendi kilosu hepsi bana ait olamaz yani😁
Samsun55 Keriminmutluannesi yok canım hepsi sana ait değil bebeğin büyüyen eşi var bebek var göğüsler karın 😂😂 benim boyum da kısa zaten top gibi oldum 😂😂
Nero Semirayldrm1 27 haftada cok değil neden frenleyecekmişsin? Ben daha bugün 25 haftalık oldum 6 kilo aldım. Seninki gayet normal...
Semirayldrm1 Nero canım kendim polikistik overliyim ailede de ırsi şeker hastalığı olduğu için vücut kilo almaya meyilli dedi doktor
Semirayldrm1 Keriminmutluannesi şekerin yüksek olmadığı takdirde bebis için bi sorun olacağını sanmıyorum