Keriminmutluannesi Hamiş anneler 28. Haftaya kadar kaç kilo aldınız benimkisi 15-16 kg falan çok mu almışım?🙁
Semirayldrm1 Keriminmutluannesi canım malesef çok almışsın ilerleyen zamanlarda daha da kilo alacaksın dikkat etmeni tavsiye ederim ben 27. Haftadayim 6 kilo aldım doktor bana frenlemen lazım acilen dedi
Deniz14 Keriminmutluannesi 26+6 yız 50 kiloyla hamile kaldım şu an 58 kiloyum 🙈 ben de çok kilo aldım 🤦🏼♀️ Ama dikkat etmedim bebeğimden daha önemli değil verilir o kilolar 🤰🏼
Nero Semirayldrm1 27 haftada cok değil neden frenleyecekmişsin? Ben daha bugün 25 haftalık oldum 6 kilo aldım. Seninki gayet normal...
Semirayldrm1 Keriminmutluannesi şekerin yüksek olmadığı takdirde bebis için bi sorun olacağını sanmıyorum
Keriminmutluannesi Deniz14 bende onu düşündüm aslında hep sağlıklı beslendim nerden geldi bu kilolar anlamadım gitti
Bhrygz Deniz14 kuzum tabiki bebeklerimizden önemli değil hiç birşey ama yediklerimiz bebeğe değil bize yarıyorsa bir anlamı kalmıyor çok kilo almanın 🤗 Allah korusun gebelik şekeri vs olur genede ölçülü ve sağlıklı yemek lazım naçizane tavsiyem ☺
Deniz14 Keriminmutluannesi doktoruma söylediğimde doktorum düşük kiloyla ve zayıf hamile kaldığın için tolere edilebilir dedi ama yine de dikkat et dedi
Bhrygz 21.haftada daha 1kilo bile almamışım tam olarak.Bugün kilo ölçümüm yapıldı doktorum iyi gittiğimi söyledi.Biraz fazla almışsın arkadaşım sen önlemler al istersen çok kilonun iyi olmadığını söylüyor doktorlar
Keriminmutluannesi Gizemmmm doğrusu doktorum benim kilomu değil de bebişimin kilosunun haftasından 2 hafta fazla olduğunu söyledi sadece sebzeyle besleniyorum ama yine kilo alıyorum
Gizemmmm Keriminmutluannesi hareketsiz kaliyosan belki ondandir. Bir de cok acikiyoruz ben doymak ne demek unuttum 😁
Keriminmutluannesi Gizemmmm doyduğumu hissetmiyorum resmen, hareketsiz de değilim aslında her gün 9 kat çıkıyorum+ 2 km yürüyorum😅
Samsun55 Keriminmutluannesi 9 buçuk kilo aldım dr diyet yap dedi bana beyaz ekmek yeme dedi yerim valla umurumda değil ne çektim onca zaman aç susuz 😂😂
Keriminmutluannesi Samsun55 ahahhahaha😂😂😂 ben ilk 4 ay boyunca hep aç kaldım mide bulantısı falan😣 ama yinede kilo aldım aslında vücudumda büyüyen ve kilo alan tek yerim karnım bence o kilolar bebeğimin suyu + kendi kilosu hepsi bana ait olamaz yani😁