Yldzeyll Deryaa68 eğer ateşiniz varsa o göğüsteki sütü vermeyin diğer göğüsten verin iltihaplanma oluyor çünkü bebeğe zararı olur öyle ateş varsa eğer sütun rengi farklı kokusu değişikse sütü sagdirip atin
ozgeya Deryaa68 Öncelikle süt sağma makinesi alıp,göğsünüzü düzenli olarak boşaltın. Beyaz lahanayı yapraklarına ayırın,dolaba koyup iyice soğutun.Teker teker göğsünüze koyup ısınana kadar bekletin.Isınınca yenisiyle değiştirin.Çok iyi gelecek.
Akfth Ben de gecen post actim kimse yazmadi mastit ne bilmiyordum sans eseri neymis bu deyip okudum Hamile degilken bile basima geldi Gecen hafta yine oyle basima geldi cok sizladi sagsam olmaz hamileyim dedim napcagmi bilemedim 3 gune gecti allahtan kipkirmizi oldu damarlar belli oluyodu dokunamiyordum heralde canim bjsey mi istedi ben anlamadan diye dusundum ama N3 bilim bu sene bunu cok yasadim hamile olmamama ragmen yasayip hamileyken tekrar olmasi sasirtti Ben bu lahana yapragini duydum kara lahana diye Dolaba degilde kaynatip sicakligna dayanacak sekilde gogse konur diye duydum iltihabi akitiyormus Ama denemedim Simdi dolaba konuyir dediniz buda degisik denemek lazim Bende neden ara ara oluyor diye dusunmuyor degilim
berguzar1987 Deryaa68 bende vugün oldum doktordan geldim şimdi çok ateşlendim antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum
Deryaa68 berguzar1987 ilerlerse cerrahi operasyon gerektiriyormus 🤐 bence kullanmalisin doktorunu dinleyip
Burcu16 Deryaa68 canım sürekli sağ iyi boşalmadıgından oluyor bende öyle olmuştum emzirmeden veya pompa yapmadan önce lavaboya git her birini sıcak suda yıka zaten kendiliğinden aktığını göreceksin. Sıcak su torbası üstüne koy geceleri çok emzirmiyorsan bile uyumadan önce ve 3-4 gibi pompa yapki rahatla Benim böyle geçti