Gamzemre61 1prensesannesi bekleyip göreceğiz ne kadar yükselir ama bir süre daha böyle kalır fiyatlar 😊
1prensesannesi Gamzemre61 valla dogumum Allah nasip ederse ocak ayına geliyor ins 2020 zamlarına rastlamam🤣🤣
1prensesannesi Yigitaras evet canım ben 2012den beri hastasıyım hiç bi ilgisizliğini görmedim devlet hastanesinde bile ilgili bi doktorudu🥰
Yigitaras Gamzemre61 benim doktorum da ufuk beydi. Geçen hafta yoktu hastanede . Rahatsızlaşmıştı biraz . Hulya çiçeğe gittim ondan da mennun kaldim
Yigitaras Akbulut bende ufuk beye gittim başta . Sonra geçen hafta rahatsızlaşmıştı yoktu hastanede. Hulya çiçeğe gittim . Ondan da mennun kaldım . Ama ufuk yılmaz çok çok iyi bilgili bi doktor .
Akbulut Yigitaras ben de ilk ufuk bey ile başladım ama bir haftasonu rahatsızlandım kendisine hiç bişekilde telefonla ulaşamadım kafamda nebahat hanım da vardı sonra ona başladım memnunum gayet
Akbulut Yigitaras ben de ilk ufuk bey ile başladım ama bir haftasonu rahatsızlandım kendisine hiç bişekilde telefonla ulaşamadım kafamda nebahat hanım da vardı sonra ona başladım memnunum gayet
Akbulut Yigitaras 😀ben normalde trabzonda yaşamıyorum iş gereği doğum için burdayım benim de 4.doktor hem devlet hem özel derken 😬
Yigitaras Akbulut bende ımperialden başladım . Devlete gittim. Ki gitmez olaydım 😂 sonra medicale geçtim . Ordan tekrar devlet . Sonra yine medical. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 😊
Akbulut Yigitaras aynen öyle hayırlısı inşallah kaç haftalıksınız benim 36+4 artık korku heyecan stres ne ararsan var
1prensesannesi Yigitaras ben testleri devlette recep beye yaptırıyom devlette önerebileceğim tek kadın doğum doktoru ilği alaka ve bilgi olarak
Yigitaras Akbulut bende 31 haftalığım 🤗 zaman yaklaştıkça daha stres oluyorum . Neyiniz olacak . Benim prensesim💕
Yigitaras Akbulut bende aynı şekilde zaman yaklaştıkça daha stress oluyorum . 31 haftalık olduk biz pamuk kızımla 🤗💕
Yigitaras Akbulut bende aynı şekilde zaman yaklaştıkça daha stress oluyorum. 31 haftalığız pamuk kızımla 🤗💕