Yigitaras Kızlar yakın zamanda medical parkta doğum yapan oldu mu? Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mi
Gamzemre61 Akbulut normal Doğum 1800 epiduralli normal Doğum 2000..sezaryen 2200, epiduralli 2400 ekstra kalınan günler için 250 tl daha oda ücreti çıkıyor ben sordum hastaneye
1prensesannesi Gamzemre61 geçen seneden bu seneye 300lira zam yapmışlar iyi bari😅 geçen sene ekim de 1500normal doğumdu bu seneyi merak ediyodum bende
Gamzemre61 Akbulut yetkili biriyle görüşse daha doğru olur canım kimle görüştü arkadaşın bilmiyorum ama ben daha şimdi sordum bizzat konuştum şuan fiyatlar bu şekilde
Yigitaras Gamzemre61 yalniz ben hala bağlanamıyorum. Hangi numaradan ulaştın canım . Bizim bi arkadaş 3 milyar vermiş . Sezeryana. Ama ekstra spinal fln olmuş o
Gamzemre61 Yigitaras 3000 veren ben henüz kendim bile görmedim canım 444 44 84 ara çağrı merkezini randevu ve Bilgi için 3 e basın diyecek orda Gökhan bey var konuşabilirsiniz
Gamzemre61 Yigitaras kendim de biliyorum çünkü 3000 veren olmadı hiç ona yakın bi fiyat ödeyen oldu hep ama onlar 3 gün kalanlar filandı sezaryen 2 gün normal Doğum 1 gün kalıyo hastanede standart bu
Gamzemre61 1prensesannesi bekleyip göreceğiz ne kadar yükselir ama bir süre daha böyle kalır fiyatlar 😊