sevval55 Rbs111 instagramda babyhomes diye bir sayfa var mutlaka bakmanı öneririm korumalık cibinlikte hediye. Kapıda ödeme uvretsiz kargo
Fasulyem22 Mutire ya ben koymak istemiyorum ama eşim diyorki olmaz öyle düz yatirılmaz sen kafanın altında bir şey olmadan rahat yatabiliyor musun diyor 😄
[silindi] Rbs111 ben Civilden aldım tahterevallinin. Bu heyneride beğeniyordum ama eşim Civil bildik yer başka yerle uğraşma dedi . İstersen resimde atarım 🥰
Fasulyem22 Mutire şimdi internetten baktım yastık değilde yatağı eğin diyor inşallah eğilen beşik bulurum 😄 omur yapısını bozuyormuş yastık kullanmak kafasını kendi kaldirabildiginde donebildiginde konulması gerekiyormus
Mutire Fasulyem22 aynen canım da illa eğilen yatak değil de hani o şekile kendimiz de getirebiliriz gibi geliyor 🤨
Mutire Fasulyem22 aynen canım da illa eğilen yatak olmasına gerek yok bence kendimiz de k şekle getirebiliriz gibi 🤨
Mutire Fasulyem22 aynen canım da illa eğilen yatak olmasına gerek yok bence kendimiz de k şekle getirebiliriz gibi 🤨
ttugce_60 Esesen çok kaliteli zaten 2 bin küsürden bu fiyata düşmüş ve ahşap olduğu İçin boya yok sağlıklı aynı zaman da ama sallanmıyor bunu bilin doktorların çoğu sallanan beşik önermesini için ben de böyle aldım