ZAsk Ultraslan40 O zaman okumayın derler şimdi. Pardon da neyi rahatsız etti şimdi sizi. Başlıkta açıklama var derler. Olabilir yanlış biliyoruz demezler. Neyse sayfayı terk ediyorum 🤪🤪😏
Guguk Ultraslan40 Ooo demek senin annen de ayva yemiş 😂 bak demedim mi geçen parmak basarak ye diye o bile çıktı 😂
Ultraslan40 Guguk tabi canım. Hatta üç tane ayva yaprağını kaynatmış özellikle turuncu renk ayvanında çekirdeğini yaprakların arasına koymuş ve suyunu içmiş. Sonuç böyle gamzeli bir kızı olmuş 🤪😅
Neslihancoskun vildankg valla ayvayı bilmem ama elmayı duydum bendede var hem yanaklarda hem çenemde iki taraftata annem bana çok elma yedim der hep ailede sadece bende var bende şimdi elma yiyorum hergün bakalım olacak mı 😅😁
Guguk Neslihancoskun hamileyken elma yemeyen yoktur bence öyle olacaksa hele bol yemekle benim bebeğin her yanı Gamze olur 😃
Guguk Ultraslan40 kız ciddi diyorum başka renk ayva var mı illa sadece sarı olan diyordu geçen biri ben sarıdan başka ayva bilmem zaten 🤷🏻♀️ 😂
Ultraslan40 Guguk yok bacım ya bende o yoruma istinaden yazdım zaten 😂 ayva ayvadır sarı renk ötesi yok😂
Akfth Ayyyyy birakin allah askina her gamzelinin anasi ayvami yemis Allah verirse verir 😅😅 Ben ilk oglumda ayva cok yedim canim istiyordu 2. Oglumda yemedim okadar canim istemedi Ama 2. Oglumda gamze var hafiften eee nolacak simdi 😅😅
ZAsk Akfth Siz fark etmeden yemişsinizdir yoksa gamzeli olur mu? Lütfen gizli gizli yediniz dimi ayvayı 🤪😂🤪😂🤪
vildankg Hahahaha 😂😂😂 arkadaşlar gamze bilimsel olarak bağ ve doku eksikliğinden olur . Sadece hurafelerde böyle bir şey var gerçekten yapan var mı merak ettiğim için sordum. Hatta bir yazıda şey yazıyordu çağlayı gözünüzün kenarlarına sürün yeşil gözlü olur😁😁😁 tabi ki bilimsel yönden değil tamamen koca karı yöntemi ile beyin fırtınası yapmış olduk😁
Ultraslan40 vildankg bu gözler bunları da mı görecekti 🙈🙈 yeşil domatesi duydum da geçen... Çağla’yı şuan görüyorum 🤮🤮
FSCMK vildankg 😂😂😄bu ne saçmalık kız tamamen uydurma benim annemin gamzeleri çukur gibiydi o kadar güzel gamzesi vardıki ama bizim hiçbirimizde yok Gamze
sevdicek vildankg sende fazlasıyla varsa muhtemelen genetik olarak bebeğinde de olcaktir merak etme 😊😊