Esraaydn21 nilly ozel iyi guzelde bazen sacmalıolar akıllılık etmişsın ıyı yaptın. Banada ılk gıttımde dedı kan grubunu blıonmu evet dedım kartın varmı dedı yok dedm gıt kartını cıkart dedı :) asa ındım 40 lira ucretı sonra anladımkı hersey para :)
BiDunyaMutluluk Esraaydn21 doktorunu değiştir canım 24saat sonra değişiyor. Başka doktora git yaptır ben de sağlık ocağında yaptırdım şimdiye kadar tüm testlerimi. 30+5 haftalığım
Esraaydn21 BiDunyaMutluluk rubella ve toxoslazma testlerını nerde yaptırdın onları saglık ocagı yapmıomus
Esraaydn21 Ozlembln ben bugun hallettım yaptırdım cogu testı :)) sadece rubella testı kaldı bıde toxoslazma dıe bı test
BiDunyaMutluluk Esraaydn21 onları yaptırmadım ben bana demedi doktorum 🤷🏽♀️ yaptılarsa da ben bilmiyorum yani, 🤭
Esraaydn21 BiDunyaMutluluk bırı kızamıkcık bırı de kedılerden bulasan hastalık. Blmıom ozel para ıcınmı ıstedı yoksamgereklımı bunlarada guven olmuyır
BiDunyaMutluluk Esraaydn21 valla öyle canım ama bilgim yok benim de benden istemedi öyle bişey hiç duymadım 🤷🏽♀️ Özel hastanelere güven olmuyor o konuda
Esraaydn21 BiDunyaMutluluk malesef ya yaptırsan bı turlu yaptırmasan ıxıne dert :)) eskıden annelerımız napıomus doktor yok bısey yok hepımız saglıklıyız :)
BiDunyaMutluluk Esraaydn21 valla öyle bazen diyorum yaptırmadığım testler var yaptırsaydım keşke diye. Sonra da annem 9 ay hastaneye gitmemiş sapasağlamım gerek yok demek ki diyorum 😂
Esraaydn21 Hahah bısey olmaz ya Allahın ıznıyle. Onlar karnımızda senden benden sağlıklı senınkı kac aylık