Helens Biz uygulamaya göre bugün 6 haftalık olduk doktora göre ise 7 haftalık kafam karıştı ama 7 haftalık diyorum 😂😂 kalp atışını bir hafta önce duyduk biz de 🥰 üç hafta sonra tekrar konteole cAgırdı 🥰 tsh ım 3.19 çıktı 25 mcg lik ilaca basladık onın dısında iyiyiz 👍👍 kızlar çatlammak için kullanılan kremleri ne zaman kullanmaya başlamayı düşünüyorsunuz sizler ?
Caglates Kizlar 6 haftalik hamileyim bugun keseyi gorduk bebegi goremedik doktor bos gebelik falan demedi ama sizce bosmu yoksa dolumu
Caglates Kizlar 6 haftalik hamileyim bugun keseyi gorduk bebegi goremedik doktor bos gebelik falan demedi ama sizce bosmu yoksa dolumu
Caglates Kizlar 6 haftalik hamileyim bugun keseyi gorduk bebegi goremedik doktor bos gebelik falan demedi ama sizce bosmu yoksa dolumu Beta92 kesede bebekte gorundumu
prettywoman Başlık açmaya çalıştım ama beceremedim galiba 6+4 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu kadın doğum acile gittim doktor çok korkuttu bebek düzensiz yerleşmiş kalp atışı yok yarın uzmana görün dedi cooook moralim bozuk nasıl sabah olacak bilmiyorum
prettywoman Başlık açmaya çalıştım ama beceremedim galiba 6+4 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu kadın doğum acile gittim doktor çok korkuttu bebek düzensiz yerleşmiş kalp atışı yok yarın uzmana görün dedi cooook moralim bozuk nasıl sabah olacak bilmiyorum
kubra89 6+5 haftalık hamileyim. 6+1deyken doktora gittim. Kalp atışının duyulabilmesi için kese çapının 2 cm olması gerekiyormuş. Benimki o zaman 1,96 cm di. Doktor belki duyarız diyerek açtı. Belli belirsiz kalp atışını duydum. 4 gün sonra tekrar gideceğim. Çok rahat duyarız kalp atışını dedi.
hilalyavuz feyzaa06 zararlı oldugunu ben de duydum doktorumdan çok kısa sürede dinletti bu kadar mıydı dedim evet normalde zararlı aslında dedi bu arada doktorum kuzenim ben de çok kısa süreli duydum 🥰
Sporcuanne__34 Merhaba bizde bugün 6+6 olduk geçen hafta keseyi görmüştük bugün bebişimizi gördük kalp atışınıda çok minik duyduk inşallah hepimiz Harika bir hamilelik geçirip sağlıkla kavuşuruz🥰❤️