Deletedmom0810 2melek_1prens hiç bişey fayda etmiyor doktor bulantı için ilaç verdi ama onu içene kadar da kusuyorum çubuk ayran vs iyi gelir dediler az önce onlar da Çıktı kusmaktan heba oldum 🤢
2melek_1prens Deletedmom0810 aynen öyle hiç birseyin faydası yok mecbur cekicez. Bebislerimiz iyi sağlıklı olsunda biz dayanırız ❤️🤗
Ezgievrenn Niye kalp atışını duymanın zararı olsun ki🙄 ben 6.haftamda gittim ama ultrasonda 5+4 dedi çok şükür bebeğimide gördüm kalp atışını da duydum. 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Şimdi tahlillere falan başladım sağlık ocağına gittim kayıt yaptılar. Aralıkta da tetanoz aşısı olcam 2 tane. Kalp atısı dinleyip kan testi yapacaklarmıs o niyeyse artık. Böyle yani benim sürecim. Ama aşırı bulantım var arada cok tiksindiğimde kusuyorum. Mutfak kapısı sürekli kapalı içeri asla giremiyorum. Leblebi kraker ne varsa içim dışım doldu. Yemek yiyemiyorum iştahım yok.
Asisnur Bende 6 haftalık hamileyim.geçen hafta gittik keseyi gördük çok şükür🙏🏼Kese gayet iyi yeri de gayet iyi dedi.haftaya tekrar gideceğiz kalp atışlarını duyarız inşallah
Yusufeymeninannesi Selinglr 8 haftalık çok kötüyüm sürekli kusma mide bulantısı ve bebeğim 1 yaşında ben hamileyim istemeden oldu tabi hep uzanıyorum bebeğim çok yıprandı:(((
Deletedmom0810 2melek_1prens öyle kesinlikle allahım hepimize güç kuvvet versin bebeklerimize de sağlık 🤲🏻❤️
Dygerdm Deletedmom0810 Bizde 9. Haftadayiz ne sıklıkla gidiyorsun doktora 2 haftada bir mi canım bu arada inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur. ☺️
Deletedmom0810 Dygerdm 10 günde bir gel diyor Doktorumuz biz de o şekilde devam ediyoruz 🙏🏻🥰 amin inşallah 🤲🏻🥰
Ohorza Bizdee 8+1 olduk bugün şu güne kadar çok ciddi bulantı olmadı inşaallah bundan sonrada olmaz kızlarımda yataklara düşüyor dum
Dygerdm feyzaa06 evet bende 7 haftalık gittiğimde doktorum sesini dinletmedi kalp atışını gösterdi bende şaşırdım araştırdım dediğin gibi bazı doktorlar ilk dinletmezlermis bakalım 4 gün sonra gene gideceğim bu sefer sesini duyabilicek miyim 🤗🤗
Ptkc-ela Ben 7 haftalığım Cumartesi kalp atışını dinledik bu zamana kadar bulantım olmadı ama şuan grip oldum ilaçta alamıyorum zor geçiyor biraz 😞