Ptrckli Tugbacan hasan beye hamile kalmadan önce gidiyordum ondan da çok memnundum aslında ama hamileyken hiç gitmedim. Ben daha 15 haftalığım ama her gittiğimde 3-4 tane fotoğraf veriyor ama daha küçük olduğu için çok net değil haliyle. Ama kendisi bakarken gösteriyor bak eli ayağı falan diye. Benimki çok kurtlu olduğu için görüntü zor yakalıyor 😀 renkli foto vermedi hiç daha. Bu hafta için cinsiyet söylerim demişti belki verir renkli. Verirse yazarım sana cumartesi günü. Sorarım ne zaman renkli vereceksiniz diye
Tugbacan Ptrckli Bende 23 haftaligim daha hic renkli vermedi vermesi gerekiyor diye dusunuyorum Tamam canim yazarsiniz
Tugbacan Tugbacan ultrason fotografi kac tane veriliyor bi tane veriyor benim doktorum onda da cocugum hic belli degil neresini cekiyor anlamiyorum iki aydir bu sekilde cok sinir oldum en son bakmadan direkt alip ciktim sonradan farketmistim
Ptrckli Tugbacan merhaba size cumartesi yazarım demiştim ama semih bey izinli olduğu için gidemeyeceğim kontrole. Büyük ihtimal haftaya cumartesi gideriz. Haber vereyim dedim🙈
cennet22 Prensinannesi2020 dogum paketi 1800 liraydı esimin is yernden indirim kartı oldugu icin 1600 odedik
Ptrckli FtmSyf hiç bilmiyorum gerçekten henüz erken olduğu için konuşmadık çünkü. Ben doğurana 2000 olur zaten 🙈
Ptrckli FtmSyf hiç bilmiyorum gerçekten henüz erken olduğu için konuşmadık çünkü. Ben doğurana 2000 olur zaten 🙈
FtmSyf Ptrckli Semih mun a gittim gayet nazik ve açıklama yapan bi doktor 8 Ekim’de tekrar gideceğim. Birde Deva Hazar var çok duydum araştırdım çok iyiymiş ama randevu bulamadım Semih Mununda randevu yoktu ama aradan alırız dediler öyle gittim. iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ama Henüz 37 günlük hamileyim doktora karar vermek için hala vaktim var Deva Hazar’ada bir gitmek istiyorum
Ptrckli Tugbacan merhaba biraz geç dönüş yaptım 🙈 doktorum benim de bet görüntü çok vermiyor şuan kalp kol bacak kafa falan çekiyor. Renkli o da vermiyor sanırım. Bugün devlet hastanesinde Muhammet göçmene gittim onu da çok beğendim 👍 renkli ultrason Ayrıntılı da olur dedi
Ptrckli FtmSyf daha gebeliğin başındasın Deva hanımı tanımıyorum ama ona da git öyle karar verirsin o zaman vitaminlerini aksatma sadece 🙏
Mayisannesi FtmSyf bende denizliye yeni geldim özel ege hastanesi suna yazıci ya gidiyorum cok memnunum, telefondan sürekli ulasabiliyorum bi sorun olduğunda anında dönüyor saat kac olursa olsun, muanesi 95 tl. Tavsiye ederim 🤗