FtmSyf Denizli de yaşıyorum İstanbul’dan geldiğim için pek bilmiyorum iyi doktorları yardımcı olabilecek biri var mı? Birde paket fiyat bilgisinede ihtiyacım var 🤗@@
cennet22 FtmSyf tekden hastanesinde hande yurtsever var cok iyi biri , esi serkan yurtseveride cok övüyolar . dogum paketleride en son 1800 falan diyolardı bugn ogrenicem bnde 🙏🥰
Feminel16 FtmSyf özel muayenesi olan evren ceylan a gidiyorm çok memnunum. 3 tane özel hastane seçeneği sundu Tekden Erpa ve Denipol hastanesi 3 hastaneden birini tercih edicez. Muayene ücreti 150 tl fikir olsun size.
Mayisannesi FtmSyf bende denizliye yeni geldim özel ege hastanesi suna yazıci ya gidiyorum cok memnunum, telefondan sürekli ulasabiliyorum bi sorun olduğunda anında dönüyor saat kac olursa olsun, muanesi 95 tl. Tavsiye ederim 🤗
FtmSyf cennet22 teşekkür ederim bende şimdi gördüm yorumunu hemen aradım ama ulaşamadım. Yarın tekrar deneyeceğim🌸
Prensinannesi2020 @cennet22 memnunmusunuz bende doktor arayışındayım kendi doktorum hamile 25. Haftadayım Doğuma gelirim dedi ama daha 4 ayım var
Eayhns_24 Prensinannesi2020 benim doktorum da kendisi çok memnunum ama hamile olduğu için değiştirmek zorunda kaldım bir sonra ki randevuyu aynı hastaneden deva hanıma aldım
cennet22 Prensinannesi2020 dogum paketi 1800 liraydı esimin is yernden indirim kartı oldugu icin 1600 odedik
Ptrckli Denipol hastanesinde Semih mun a gidiyorum çok memnunum her gittiğimde her şeyini ayrıntılı anlatıyor istediğin zaman telefonla ulaşabiliyorsun 👍 Muayene ücreti 90 tl Doğum ücreti konuşmadık henüz ana 1800 paket sanırım
Tugbacan Ptrckli Canim bende hasan talat bey e gidiuordum. İki aydir cok sinirimi bozmaya basladi ultrasonda cok az bakiyor ve ultrason fotografi bi tane ve 6 ayim bitmek uzere olmasina ragmen cocugun hic duzgun fotografi yok hicbir yeri belli degil ve kara kara fotograf veriyor bende semih mum u dusunuyorum siz kac haftaliksiniz ve nasil ultrason fotografi veriyor
Ptrckli Tugbacan hasan beye hamile kalmadan önce gidiyordum ondan da çok memnundum aslında ama hamileyken hiç gitmedim. Ben daha 15 haftalığım ama her gittiğimde 3-4 tane fotoğraf veriyor ama daha küçük olduğu için çok net değil haliyle. Ama kendisi bakarken gösteriyor bak eli ayağı falan diye. Benimki çok kurtlu olduğu için görüntü zor yakalıyor 😀 renkli foto vermedi hiç daha. Bu hafta için cinsiyet söylerim demişti belki verir renkli. Verirse yazarım sana cumartesi günü. Sorarım ne zaman renkli vereceksiniz diye