Zeynep_eylul 36 haftalık Annişler bebekler nasıl siz nasılsınız ben kasık agrısından zar zor yürüyorum ama bebişim cok şükür iyi
Misskokulumm Zeynep_eylul 36+1🙋♀️geceleri sağ ve sola dönmek eziyet çatı ağrısı hat safhada vajina kısmındaki kemikler dayak yemiş gibi ağrıyo
morherseyiiim An itibariyle 36 hafta olduk🥰 karnımı bazen patlıcak gibi hissediyorum :/ Sürekli yorgunluk, sırt ağrıları, mide yanması ve gece sürekli tuvalete gitmek :( Bi an önce gelse keşke diyorum 😂Zeynep_eylul
Fasulyeveannesiii Zeynep_eylul ben geçen haftalara göre iyiyim rahat uyuyorum birkaç gecedir bebeğim galiba son uykularını uyu annecim diyor dün doktora gittim 2800 kg olmuş maşalah küçük prensesim sabırsızlıkla gelsin diye bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
bsrsl_2016 Zeynep_eylul geceleri mide yanması cok var genzime genzime geliyor sanki ☹️☹️ ve cok hareketli.. ama cok sukur iyi
Aysunnrrr Bizde de var kasık agrısı bacak aram çok acıyor yürüyemyrm 😭 baskı var altımda sankı oturup kalkarken acıyor
Ascvk Aysunnrrr Misskokulumm Sorun bende mi ki diyordum aynı şeyler bende de vaar kasıklarım felaket karnım taş gibi ve çok şişti resmen nefes alamıyorum wc de çıkamıyorum perişan oldum ağrılardan
Fasulyeveannesiii Aysunnrrr geçen hafta benimde öyleydi bu hafta iyiyim doktorum baskı hissettiğinde yat dinlen kalkma dedi bebek suyunu patlatır erken doğar dedi canım aman dikkat et istirahat ettim bir hafta sonra rahatladım 👍🏻
Ryhnn Bizde 36+5 iz 💕karnimda toparlanmalar oluyor arada sırada kızım baskı yapıyor bacak arası kemiklerim benimde ağrıyor kızlar özellikle çömelip kalkarken🙄 . Yatakta zaten yatamiyordum şimdi daha da huzursuzum nereye dönsem çocuğun üstüne yatıyor gibi oluyorum kıpırdıyor yatak yastık dolu ama ne fayda 🙄
morherseyiiim Bizimki de 2800 gr olmuş doktor çok da minik bir bebeğiniz olmıcak dedi😂 Fasulyeveannesiii
Zeynep_eylul bsrsl_2016 benimde gecen haftaya kadar asırı mide yanmam oluyodu renniesiz düsünemiyordum kendimi ama ne hikmetse gecti sanırım bebek biraz asagı indir mideme baskı yapmıyor
Aysunnrrr Fasulyeveannesiii ay cıddı mısın benim devamlı öyle mesela koltukta otursam ble karnım sıkışıyor patlıcak gibi oluyor ıcı 😏
Fasulyeveannesiii morherseyiiim doğururken sıkıntı olmaz inşallah da yoksa sevmesi giydirmesi ele avuca gelmeleri çok iyi olur 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Gizem23 Zeynep_eylul çatı ağrısını mi soylesem artik kendini kastiginda asagiya dogru baskı yapiyo onu mu soylesem hasta oldum diyare kusma onu mu soylesem ahh ahhhh az kaldı 👼👼
Mr1517 Zeynep_eylul 36+4 mide yanması ağızda tatsızlık 🤦🏻♀️ Bel sırt arada oluyor ağrılar 🤔 çatı fena cidden yatakta dönemiyorum bazen 😭 geceleri 6 defa çişe kalkıp duruyorum 🤷🏼♀️
Fasulyeveannesiii Aysunnrrr evet bol bol dinlen bebişler için anne karnında fazladan 1 gün bile çok önemli 🙏🏻🙏🏻
morherseyiiim Ayy gözümün önüne geldi😍😍 Zaman çabuk geçsin ya☺️ İnşallah kolaylıkla doğururuz sağ salim🙏🏻 Fasulyeveannesiii