Selam kızlar hafif toplu biri olarak hamile kaldım kilomu korumaya çalışıyorum ama artık göbeğim kendini göstermeye başladı kilo almadım ama kilo takıntım var çok iri olmaktan korkan biriydim her zaman.. şimdilerde göbek çıktıkça karnımı içime çekmeye çalışıyorum gibi geldi nasıl alıştınız göbeğinize kendinizi nasıl motive ettiniz? Bu arada 18+1im..
Kilo takıntısı
Edanurrr bende hafif kilolu hamile kaldım. Zaten kemikli bir yapım var iri duruyorum. 7kilo aldım ama dışardan sadece karnım belli oluyor kollarım bacaklarım yüzüm çok dolmadı. 29.haftanın içindeyim.
Sac makyaj a özen gosteriyorum bu aralar birde kıyafete 😊sanki beni daha sevimli gosterecek🤣🤣🤣🤣🤣
Canini sikma doğumdan sonra hallederiz
Sac makyaj a özen gosteriyorum bu aralar birde kıyafete 😊sanki beni daha sevimli gosterecek🤣🤣🤣🤣🤣
Canini sikma doğumdan sonra hallederiz
- Düzenlendi
Edanurrr Beni dinle o zaman 😀 ben 52 kiloydum kiloya karşıyım hiç sevmiyorum takıntılıyımdır bu konuda hamile kalır kalmaz başladım kilo almaya aşırı bi yemek yemem olmadığı halde. Başta çok taktım biraz dikkatli beslendim doğrusu kıstım yemeğimi bebeğimin gelişimi geriden gelmeye başladı çok üzüldüm vicdan azabı çektim. Sonra her şey bebeğim için diyerek yemeye devam ettim bebeğimin gelişimi güzel oldukça ben daha çok mutlu oldum bugün tam 37. Haftaya girdik. 52 kiloyla hamile kalan ben 22 kiloyla 74 kiloyu gördüm daha da almaya devam ediyorum. Bebeğim sağlıklı doğsunda kilo bu verilir bi şekilde düşüncesindeyim arrık sende öyle düşün.
Edanurrr kuzum. Dikkat edicem derken bebeği vitaminsiz bırakma
Edanurrr takılmayın kilonuza elbette sağlığınız için dikkat edin ama aldığınız kilolar veriliyor. 97 ile doğuma girdim 95 ile çıktım 4380 gr doğdu oğlum. Bugün 17 günlük 85 e inmişim 😊 ve sezaryen doğum yaptım.
Edanurrr bende senin gibiydim ilk önce Bi ara Dr um varislerin den dolayı mşnumum kilo almalısın demişti hergün spor yaptım ekmek şeker sıfırladım sonra bebek gelişimi geriledi ve artık bebeğin bişeyler yedikçe hareket ettiğini yemekten sonra onun da kıpır kıpır oldugunu hissedince vicdan azabı çekiyorsun hep dikkat ederek 34 bedendim 35. Haftadayım 13 kilo aldım 2 kilo daha alırım herhalde çok abartmadım yemeği her istediğimi özgürce yemiyorum ama kısmıyoeu. Da yemege başladıktan sonra gelişim geriliğindeki fark kapandı hep 2 hafta geriden geliyordu şu an 1 hafta öne geçti senin kararın artık
@Senazencir ben yemeği kısmıyorum zaten sadece ıvır zıvır yerine sağlıklı şeyler tüketiyorum
Valla benim karnım çıkınca çok heyecanlanırdım
@Ilknur_emin yok yok yani şöyle diyim canım burger çekince havuç yiyorum 🤣
@Derya0707 yani ben yemek yemiyim demiyorum yiyorum zaten konu biraz yanlış anlaşılmış
@Turkan123 tabiki o çok ayrı bir konu..
Edanurrr ya kıyamam ben çok kısmıyorum kendimi ama alınacağı varsa alınıyor balm
Edanurrr öncelikle benim de kilo takıntım var şunu atlamamak lazım o göbek değil bebek hiç bir zaman hamileliğimi çok kilo alarak bitirmek istemedim sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştım 9. Ayımdayım 8 kilo aldım 59/60 kilo ile doğuma gireceğim ve lohusalığımda bana kalan 3/4 kiloyu sağlıklı beslenerek yürüyüş yaparak vermeyi planlıyorum bebekle ilgilenirken kendime vakit ayırıcak olup vucudumu eski haline getirmeye çalışacak olmak beni çok motive ediyor bebek büyütürken kendim için de bir şeyler yapmak çok motive edici geliyor bana belki sen de böyle düşünürsün
Hilaliko zaten şu aralar almazsın 5-6dan alırsın kiloyu 😂😂 Ben 24ten sonra almaya başladım 69la hamile kaldım şuan 82kiloyum ve 7.ayımdayım
Gulsengoksun ayy deme kızz bende kesın alırım 70 le hamile kaldım 73 ümm suan 🙈🙈🙈