caqmelya Ceydasinanservan oğlumun adı Teoman şimdi ikizlere hamileyim biri kız biri erkek 😍 erkek olanı Aslan koyacağız 💙
Gnl_grb Ceydasinanservan canım ben özgür asaf koymak istiyorum ama eşim kuzey yada bugra han istiyor 🤦♀️🤦♀️😱😱kararsızım cok
Kuzeyin_Annesi Ceydasinanservan Oğlumun ismini eşim Kuzey istiyordu sirf onu kirmamak icin bastan kabul ettim cok istiyordu. Daha sonra icime sinmedigini dile getirince değiştirdik ve karar verdik Bulut Aren olucak 👼💙
Ezgice Ceydasinanservan Çınar Umut olacak bizimki 💙 Seçenek olarak Cihan-Tunahan-Selim-Uraz isimlerini düşünmüştük
duyguyilmaz Kizlar Alparslan niye bu kadar unlendi ya cevremde kime sorsam bu ismi koyacak ogluna😕 simdilik sayi 4😁
Hira123 Bizde ediz'de karar kıldık sanırım erkek ismi bulmak çok zormuş kızımda bu kadar zorlamamıştık🤦♀️
eymosunannesi ygmr35 benim oglumun di Eymen ikincisinin adini babası gökmen koymak istiyor bende goktug istiyorum merak ettim goktug ismi taşıyan çocuklar karakterleri nasıl en iyi siz bilirsiniz
Htcens12 eymosunannesi bizim bi tanıdığımız göktuğ 8 yaşında çok miskin yemek konusunda çok sıkıntılı asla anneyle babasından başka kimseyle yatmayan bi çocuk buna benzer birsürü şey biraz sorunlu yani annesine babasına sabır versin rabbim 😊
ygmr35 eymosunannesi Kesinlikle koyun derim Pek sakın diyemicem ama zaten hangi çocuk sakın ki Çok merhametli bir çocuk neşeli Güleryüzlu
MMinee Ceydasinanservan Bizimde 34. Haftada netleşti isim. Bana kalsa daha netleşmezdi🙈kızım ve eşim koydu ismini. 🧿Yaman🧿 oldu oğlumun adı😍