adm Canımız annelerimiz uygulamada resim yüklenmesini istemememizin en önemli sebeblerinden biri hoş olmayan şeylerin resminin paylaşılacağı korkusuydu. Linkler üzerinden resim paylaşımına müsade ettik çünkü bazen meram anlatmak için görsele ihtiyaç duyuluyordu ancak o kara günler nihayet kapımızı çaldı ve önce bir iki gözden kaçan derken kızlar bi bakar mısınız diyerek kaka paylaşma sayısı gittikçe arttı. Biz buna müsade etmeyeceğiz. Israrcı olan annelerle de yolumuzu ayıracağız!
Mavilianne adm Az önce gördüm bir post açana kadar kayboldu 😂 Ama önceden de denk gelmiştim. Bebeğinin kakasını yükleyip bu renk normal mi diyen olmuştu 🤷🏻♀️
Anneyimmmmm Mavilianne doğurduktan sonra anlarsınız her renk değiştiğin de paniğe kapılıp acaba neden bu renk oldu diye dört dönüyor insan. Fazla abartılmış Bi konu 😊
Burcu16 azizeguneyy ben gördüm kız normalmi kakası cok yapmıyormu diye atmıştı 😹 dur bakim daha neler görecez
Zeydo Yok artık ya 😱😱 gerçi olur olmadık soru soranların öyle şeyler göndermeside normal 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
__birafitap__ Deletedmom00170 evet ben hem kakasini hem de kendi lekesini çekip atanı gördüm başlığa da mideniz bulanmasın yazmış tövbe yarabbim🙄