Elifnuraltunay kızlar hamilelikte tsh degeriniz kac cikti? bugun tahlil sonuclarimi aldim doktor 1 ay sonra gelirken getir demişti. daha 27 gun var gitmeme😏
Gmst Elifnuraltunay sen cok yasa. Simdi ayni basligi ben acicaktim. Ben de 28.haftayim. normal deger 5.33 ama benimki 7.21 gozukuyo. Aile hekimi cikmisti ona gosteremedim. Doktor icin pazartesiyi beklemem lazim. Acaba normal mi bu yukselme. Sen de 27 gun bekleme tahlil sonucu gostericem de git. Illaki dedigi tarihi beklemek zorunda degilsin. Stres yapmamis olursun o arada canim.
FeyzaUSlu Elifnuraltunay Benim 4.75 çıkmıştı aslında normal değer aralığında ama biraz üst sınıra yakın doktorum biz hamilelikte 2-2.5 istiyoruz dedi bana ilaç yazdı o yüzden senin kaç çıktı değerin ?
ggzmkrcc Elifnuraltunay hamilelik oncesinden beri yüksekti hamile kaldıgımda 4 küsür cıktı tekrar ilaca başlamıştım şimdilerde 1,16 falan cıktı
FeyzaUSlu Gmst hamilelikte yükselebiliyomuş benimde sürekli değişim gösteriyo bian önce kendi doktoruna danış muhtemelen ilaç tedavisine başlayacaktır
Obsesifk Gmst normal değil yarın sonucunla beraber dahiliyeden randevu al aksatma aile hekimide aynısını diyecek benimde 22. Haftada 7.36 çıktı ilaçla düşürdük hala kullanıyorum ihmal etme mutlaka git 5 bile yüksek 2.50 altı olması lazım
Minaacit Gmst benimde yuksek cikti 1 aydir guatr ilaci kullanıyorum. Hamilelik guatri diyorlar sandigim kadariyla. Ilac kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Netten araştırmıştım hormon dengeye alinmazsa erken doğuma felan sebep olabiliyor mus Allah korusun..
Gmst Minaacit Suheda FeyzaUSlu Obsesifk Evet beni de korkutan erken dogum riski oldu zaten. Sagolun kizlar. Pazartesi gidicem bakalim.
Gizemmmm Kizlar troid hamilelikte cok onemli. Onlem alinmazsa Allah korusun bebegin zihinsel gelisimi bile etkilenebilir. Hamilelikte ilk 3 ay en fazla 2bucuk isteniyor. Tahlil sonucunuzu alip muayene sirasi almadan kadin dogumcunuza gidin beklemeyin
Elifnuraltunay Gizemmmm tamam oyle yapacagimm. aslinda 2.77 cikti degerim birdahaki kontrolumde 10 hafta olucakti ama gideyim erkenden dimi.
Gizemmmm Elifnuraltunay seninki cok degil canim ama yine de doktora gorulmekte fayda var. Bence bekleme al sonucunu git randevusuz. Ya da özelse mesaj at .bizim doktor oyle istiyor mesajla atiyoruz sonucu vatsaptan .o yorumluyo
Gmst Elifnuraltunay ben bugun doktoruma whatsapptan yolladim sonuclarimi. Pazaresi gel ilaca baslicaz onun dusmesi lazim dedi. Bence bekleme hic. Bak ilacla 2 haftada dusus gosteriyomus. Bekleyip risk alma.