Deebg Adete 1 hafta kala bhcg baktıran oldu mu arkadaşlar çok merak ediyorum gidip kan vermek istiyorum ama erken mi
Esra85 Deebg erken döllenmeyse çıkar . Geçse çıkmayacaktir. Biraz daha sabredebilseniz çok daha iyi olur aslınsa
Sghslove Deebg herkeste çıkmayabilir canım döllenme tarihine bağlı geç ya da erken olabilir. Negatif çıkarsa üzülürsün bence birazcık daha bekle
[silindi] Deebg benim.adete beş gün kala idrar testinde çıkmıştı 6 gün kalada kanda çıkardı yüksek ihtimalle
Esra85 Benim adetime 1 gün vardı çiktı. Bazilarinin 1 hafta once çıkiyor. Simdi de gidebilirsiniz ama geç dollenme olduysa çikmayacaktır. Emin olamazsınız. 1 hafta sonra tekrar yaptırirsiniz. En güzeli adet zamanini beklemek ama tabi insan o kadar merak ediyor ki. Forumlar da okudum bazı kadınlarin ilk kan testinde çıkmayıp adet günü geçince kan verip çıkanlarda oluyor.
Htc_tmr Deebg kişiden kişiye göre degisiyrmis ama merak ediyorsan yaptir derim beklemek gerçekten zor
Ireml Benim 3 gün varken bile negatif cıktı 1 gün kala pozitif cıktı bence çok erken boşuna yaptırıp kendini strese sokma canım az daha bekle🙏
Ummugulsum_44 Deebg benimde 2-3gün vardı adetime şüpheleniyordum gebelikten ölçtürdüm 1617 çıktı 4 haftalık dedi yani belli olmuyor canım