roseee Oznurcakir ben de günde 3.defa içtim dediğin gibi 4 gün sonra gittim 13 mm olmuştu 3 gün sonra tekrar gittiğimde aynı kalmıştı büyümedi . doktor gelecek ay 4 e çıkarız ve çatlatma iğnesi kullanırsın dedi. bu ay ovulasyon testi de uyguladım ama o 2. koyu çizgiyi göremedim reglime 2 gün var ya gününde olursun ya da 1 hafta gecikmeli olabilir dedi. bakalım . testimde hep aşağıdaki gibi çıkıyor https://eksiup.com/p/j9168868sc6d
Oznurcakir roseee ovulosyon testini hiç yapmadım hani eşim şoför evde kalmıyor geldiği zaman değerlendiriyoruz . Bende yarin gidecem bakacaz büyüklüğüne göre doktor ne verirse artık 🤲🏻❤️
roseee Oznurcakir hayırlısı olsun hakkımızda canım . bu ay da olmazsa doktorum 4. ay tedavisinde çatlatma iğnesi yaparız kesin olur bu sefer dedi. 2020 olmadan hamile kalcaksın dedim bana
Serapsan 2ci klomen kullanmam ama şunu anlayamadım şimdi yumurtam büyümüş iilişki dedi 1 gün arayla yumurtan çatladıktan sonra ki günlerde de aynı şekilde ilişki bi sonraki regliye kadar devammı onu anlamadım
roseee Serapsan 23.gününe kadar da devam edebilirsin canım hatta doktorlar 23 . günde progestan testi istiyo . yumurtlamadan önceki ve yumurtladıktan sonraki 2-3 gün önemli diğer günler boş
Rjbn Bende bu ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne vuruldum göbekten şuan beklemekteyiz inş olmuştur belirtileri ne zaman belli olur yardımcı olurmusunuz