Ireml Oznurcakir yaa 😔 bir yolunu bul ayarlamaya çalış kuzu ya tam da günü yani o gün olsa bile yeter sen gittiğinde çatlamak üzere olmuş olacak zaten yumurtan
NurEto Oznurcakir canım klomen in üç asaması var ilacı içiyosn gidiyon yumurtana bakıyo çatlama iğnesi öneriyor sonrada aşılama öneriyor düşün taşın bence maddi durumunda varsa aşılama yaptır
Oznurcakir NurEto imkan yok ama yaratmak zorundayım 3 yıl oldu 😞😣 insallah aşılamaya gerek kalmadan gebe haberini aliriz 🤲🏻🤲🏻
Oznurcakir Ireml öyle yapacam eşim Çarşamba gelecek sperm testi vermemiz gerekiyor . Sonra benim doktora oda iliski önerirse sence sperm kalitesi düşmezmi😩😣😣
Ireml Oznurcakir kalitesi düşmez canım sadece sayı olarak fark eder ama gebe kalmaya engel olacak şekilde değil sen gönlünü ferah tut olacak inşallah bu ay 😍😊
Damla2557 Ireml Allah bağışlasın. Gebelik belirtiniz olmuş muydu? Bende bu ay kullandım ama hiç belirtin yok
Ireml Damla2557 hayır hiç belirtim yoktu 4+3 um daha dün göğüslerim acımaya başladı midem yanıyordu sadece dune kadar o geçti göğüsler basladi
Gulnur Oznurcakir ilk gebeligimde ilk ay hamile kaldim suan 2. Istiyorum buay kullandim yumurtam kendi kendine catladi ama tuttumu bilmiyorum ck heycanlym biyandanda umutsuzum .....