busrabusraaa Arakadaşlar size kısa bir sorum var sadece bazı sebeplerden dolayı eşimle aramıza soğukluk girdi ve ben hamileyim üç dört gündür annemlerdym eşim hiç birşekilse beni arayıp sormuyor hadi beni geçtim bebeğimiz için en azından . Ve ben çok üzülüyorum siz olsanız napardınız :”( ne beni ne çocuğumu sevmediğini düşünüyorum artık cok mesafeli davranıyor bana 😥 kahroluyorum
aslimutlu1 busrabusraaa ya arada aldatma siddet psikolojik baskı fln yoksa . Orta yolunda bulusun canım .
Fdsa busrabusraaa canım inatlaşma ortak yol bulun güzelce onunda sana öfkelenmesini sağlayacak şeyler yapma boşanma aşaması çok kötü Rabbim kimsenin başına vermesin herkes evinde eşiyle çocuğuyla mutlu olsun İnşAllah
busrabusraaa Fdsa bende isterim ama kalbimi kırdı işte kendiside benim kadar haksız ama soğul davranan o
Iimran busrabusraaa sorunun ne olduğuna bağlı o aramıyo diye bende aramiyim deme bence hamilesin bebeğin etkilenir bi ara konuş problemi çözüme götürmeye çalışın bence 🌸
Openday06 Bencede ortak bir yol bulun canım bebeğin etkilenmesin. Allah yardımcın olsun inşAllah düzelir ❤️
Ayaztgce busrabusraaa aynı seyi bende yasadım aramıyolar canım benide aramadı su anki durumum daha kötü inşallah halledersiniz sorununuzu bu erkekleri ben anlamıyorum insan bebeğini hiç mi düşünmez ya en ihtiyacımız olan durumda niye yanımızda deiller bu özel zamanımızı niye burnumuzdan getiriyolar🤷🏻♀️
busrabusraaa Ayaztgce demekki düşünmüyorlar herşey evlat için ama . Öyle değil onlar için üzülüyorum fazlasıyla içimize atmaktan bi hal olduk ..
gozz busrabusraaa Haklısın tabi ki ama belki bir sorun yaşamıştır,senin onu aramanı bekliyordur.Hemen kötüyü çağırma bakalım.Sadece aramıyor diye aranızı iyice soğutma.Doğru bir şey değil yaptığı tabi ki ama senin de sıkıntı yaşamaman lazım.
aslimutlu1 busrabusraaa hamile olmasan elli kere arardı . Hamilesiin zorunda bırakmayada calısıyor olabilir . Yinede sabırlı olup ya burnunu sürttürüceksin ya da sen arayıp bi yol care bulcan artık 😒
busrabusraaa gozz haklısın evladım için ama benim yaptığım fedakarlığı o niye yapmıyor . Çok zor zamanlar bunlar ve yalnız olmak daha zoru sanırım .
Ayaztgce busrabusraaa olan bize oluyo zaten ne yazıkki babalık sonradan öğreniliyo ama herkesten baba olmuyo
busrabusraaa aslimutlu1 burnu sürtülmüyo gibime geliyo cidden revamı bana yaptığı eşim eskisi gibi değil sözde severek evlenmiştik ikimizde .
gozz busrabusraaa Haklısın.Umarım en yakın zamanda arar seni hatta yanına gelir destek olur.İnsan en çok hayat arkadaşını istiyor yanında