ozgeya Mukaddes45 olmaz mı,myomumdan dolayı zaten erken doğum riskim vardı.Aylarca yattım,bazen hastanede de yattım. Sürekli sol tarafımda toplanıyordu bebeğim,sertleşip kasılıyordu sürekli.
Mukaddes45 Mugebildiren tam dik duramıyorum baskı ve karında sertleşme yapıyor cok kasılma gibi sizde oluyor mu?
annevebebek17 Melegimolsun bendr hamileligimden önce ameliyat oldum canım suan bende 7 aylık hamileyim.. Malesef normal doguramiyoruz sanada olmaz mi dediler.m
Melegimolsun annevebebek17 bebek için acele etme daha yeni evlisin diyordu doktorum bana verdiği rahatsızlık çok fazlaydı zaten 40 dakikalık ameliyat 2 saat sürmüştü rahim filmi istedi cektiremedim maddi açıdan dolayı ameliyat anında bakacağını söylemişti miyom tüplerimi yumurtalığa ve bağırsaga yapıştırdığını söylemişti bu yuzden uzun sürmüştü ameliyatim
annevebebek17 Mugebildiren çok gecmis geçmiş olsun evlendikten bir buçuk yil sonra sirf cocuk denemeden önce kontrol olayim diye gittiğim hastanede ogrendim miyomumun olduğunu.. Benimki 10 cm arti 3 cm de vardi öyle bir ağrı yapıyordu ki hele adet oldugumda beni mahvediyordu hepsi miyomdanmis.. Profa ameliyat oldum allah razı olsun herşey başarılı gitti sonra ikinci denememizde hamile kaldım şükür.. Hamileyken eminim çok daha zordur allah yardimcin olsun doktor sezaryen mi yapacak seni de
Ecrinnisa Mugebildiren benim doktorum normal doğuma engel olacak yerde değil dedi ama benimde çok ağrım oluyor
Mukaddes45 ozgeya benim şükür agrım yok ama sürekli karnım taş gibi sert evde yatıyorum yarın yine gidicem doktora bakalım cok zor sürecler😔
Mukaddes45 ozgeya endol yanda nidicard kullanmıs mıydınız düzenli olarak ? Doktor kasılma olunca kullan demişti ama her aksamda oluyor karnım yatana kadar taş gibi Aynı dertten muzdarip olunca merak ediyor insan suan günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum
annevebebek17 Melegimolsun benim de ameliyatim 3buçuk saat sürmüştü canım sag ve sol tuplerimide bakmislardi miyom sag tarafımda oldugu icin yapışmıştı ve sag tupumude geçişte olmadığı için almak zorunda kaldılar.. Cok şükür sol tüpüm saglamdi ve tek tuple hamile kaldım..
annevebebek17 Melegimolsun sagol canım amin cumlemizin inşallah.. Benim merak ettiğim normal doğum yapabilecek misiniz..
zge Benimde rahim dışı 15 cm miyomum var suan 32. haftamdayım yürürken otururken kalkerken ağrılarım arttı dayanıyoruz bakalım. 🙏
Melegimolsun annevebebek17 maalesef sezaryen olacak doğum ilk ama 2. Sezaryen olduğu için daha ağır geçeceğini duyuyorum yinede içimi ferah tutacağım 😊
annevebebek17 Melegimolsun hmm allah yardimcin olsun canım rabbim kuş gibi olup bitmesini nasip ettirsin inşallah🙏🙏
ozgeya Mukaddes45 Yok hayır kullanmadım.sadece 1 kutu geceleri yatmadan önce fitil olarak progestan kullandım