Bertug-Tugberk-Mom Mugebildiren evet ben 😊 7. Aya girdim ,çok şükür sorunsuz geldik bugüne🙏 ama miyomun yeri,büyüklüğü ve sayisida önemli canım 🤔
ozgeya Mugebildiren 22 cmlik myomla hamilelik geçiren ve bebeğini kucağına alan biri olarak sesleniyorum😁 Allah yardımcınız olsun
Melegimolsun 17 yaşımdan 20 yaşıma kadar taşıdım o mereti ameliyat 20 yaşında evlendim ameliyat olmak zorunda kaldım o kadar büyümüştü ki tüplerimi kapatmıştı ameliyattan sonra 3 ay sonra korundugumuz halde hamile kaldım ve şuan 7 ayligiz
Mugebildiren Melegimolsun Allah Sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏 Rabbim benide kurtarsın bu acilardan
annevebebek17 Melegimolsun bendr hamileligimden önce ameliyat oldum canım suan bende 7 aylık hamileyim.. Malesef normal doguramiyoruz sanada olmaz mi dediler.m
Ecrinnisa Benim de miyom var 7 aylık hamileyim hamilelikten önce kontrol için gittiğin doktor ne yazıkki fark etmedi hamileyken kontrollerimi yapan doktor fark etti
Mugebildiren Ecrinnisa benim 2 tane biri rahmin önünü kapatiyo.agrilara dayanamıyorum.sizin nasıl geciyo hamileliginiz
Ecrinnisa Mugebildiren benim doktorum normal doğuma engel olacak yerde değil dedi ama benimde çok ağrım oluyor
Mugebildiren Asel_mucizem peki size agri yapmiyor mu? Benin sezeryanda almiycaklar rahmin önünde ve sezeryan kesiginin ordaymis.cok kanama olurmus😔😢
Asel_mucizem Mugebildiren olmazmi canım mecbur cekicez tek duam bebeğe zarar vermeden sürecin tamamlanmasi🙏
esradzyl Bende de var miyom hamilelik için gittiğim anda öğrendim ilk başlarda 2,5 santimdi şimdi 17 haftalığım 3,5 santim olmuş şuana kadar bi sorun yaratmadı benimki üst tarafta rahmin içine doğru büyüyor
Mugebildiren esradzyl benim biri 5bucuk digeri 3 bucuk. Umarim agriniz olmaz gerçekten cok zor.Rabbim düşmanıma vermesin
Mukaddes45 Ben hamile kalmadan 5.5 cm rahim agZındaydı şimdi 27+6 yım 8cm bu hafta itibariye karnımın genelinde sertleşme başladı kaşıkta baskı hissi progestan kullanıyorum bakalım pazartesi bidaha gidicem miyomdan kaynaklı demisti 3. Trimesterde biraz daha hissediliyor miyom kaynaklı sorunlar
Mugebildiren Mukaddes45 evet kasiga inanilmaz baski yapiyo.ve artık elle tutulabiliyor resmen et parçası geliyor benim elime. Ağrı yapmasa keskede istediği kadar büyüse. Ne illet biseymis bu myom.Sizde insallah iyi haberler alırsınız
Mugebildiren Bertug-Tugberk-Mom sizin adınıza sevindim çünkü gerçekten çok zor. Ne gecem belki ne gündüzüm.Evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Allah 🙏
Mukaddes45 Mugebildiren tam dik duramıyorum baskı ve karında sertleşme yapıyor cok kasılma gibi sizde oluyor mu?