BurcuBozyiitGgebakan Bende Hatem hastanesindeki Yılmaz Genco ya gidiyorum evet maalesef çok yoğun oluyor hatta 14 marta kadar randevu sistemi dolu olduğunu söylediler onun için sabah erkenden gidip kayıt actırmamıZ gerekti bu haftaki kontrolümde 🤦🏼♀️
Haticeakardeniz Özel tammede hastanesi hakan guralpa gdyrm memenunum muayene ücreti de oldukça uygun tavsiye ederim
ikizannesiFilizkaradogan feyza123 ben hayat hastanesine gidiyordum Selda bahçeye ama bu hafta Dr değişikliği yapacam hatem hastanesinde Nazan hanıma gözükeceğiz ama nasıl olduğunu bilmiyorum 😒
feyza123 ikizannesiFilizkaradogan bende oranın uzun zaman hastasıyim nazire hanımı tavsiye ederim yilmaz beyde çok iyi 😊
ZeHRAa ikizannesiFilizkaradogan cnm ben çok beğendim önceki doktorum ilgisiz die degistim Nazan hanim çok sıcak kanlı ilgili kesinlikle memnun kalırsın
feyza123 Mystery89 evet öyle yilmaz bey ve nazire hanımın hastası çok ondan ama randevu alarak giderseniz yarim saat 45 dk bekleniliyor ama yilmaz beyde çok iyi nazire hanim da çok tatlı güler yüzlü 😊
ikizannesiFilizkaradogan ElaMirza bazı özel sebeplerden canım yoksa Selda hanımdan çok memnunum annesi için gitmiştim özellikle 32. Haftamda değiştirmek zorunda kaldım 😔
ElaMirza ikizannesiFilizkaradogan anladım.. evet bende zeytin ebeyi duydum cok iyimis işinde.. Bende o yüzden tercih ettim. Hakkında hayırlısı olsun
ikizannesiFilizkaradogan Susamtanesii yo genel istek yaparsan doğumuna zeytin ebe girebiliyor ama Selda hanımın annesi ya o yönlendiriyor zaten