feyza123 ZeHRAa bende nazire hanıma gidiyordum doğum iznine ayrıldı yilmaz beye geçtim 5 martta geliyor nazire hanım da 😊
feyza123 Icimdekimucize bende ona gidiyorum 😊 ama ben doktor nazire hanim ilk gebeligimden beri doğum iznine ayrıldı diye yılmaz beye geçtim benm doktor da geliyor 5 martta
Susamtanesii 123w123w çok uygunmuş peki hastane nasıl ben konukoğluna gidiyorum ama o hastaneyi de merak ediyorum
123w123w Susamtanesii 1 gece yatılı kaldım muayeneye de sürekli gidiyorum çok iyi yani ben memnunum doktorumda harika bir doktor sanki bi abla gibi yanaşıyor çok samimi çok rahat hissediyorum bi kere giderseniz zaaten bırakamassıniz
Yeter1254 Susamtanesii orda Ali tahtacı var kesinlikle gitmeyin derim size hiç ilgi vs yok sanki bana devlet hastanesi gibi ultrAson yapıyor kalk bitti soru vs yok ben soru sorunca sekreterine diyorki dışarı da anlat diyor
Mystery89 feyza123 merhaba, hatemde çok kalabalık oluyor çok fazla bekleniyor diye duydum acaba iki bayan doğum izninde olduğu için mi öyle oluyor yoksa hep mi öyle
feyza123 Mystery89 evet öyle yilmaz bey ve nazire hanımın hastası çok ondan ama randevu alarak giderseniz yarim saat 45 dk bekleniliyor ama yilmaz beyde çok iyi nazire hanim da çok tatlı güler yüzlü 😊