Ftma_izmr Meryem_ahmet38 bizim gibi çok insan varmış bende bu konuyu o yüzden açtım morel oldu yazışmak. sizinde az kalmış Allah kurtarsın.babalar kavuşsun yavrusuna o eksikliği gelince kapatırlar Emin'im.sağlık olsun 😔
Es_em Ftma_izmr oy kuzum benim daha küçükmüş Allahım kucağına almayı nasip etsin canım benim 😍😍 aynen dediğin gibi doğumda görürüz ne olduklarını Allah ıslah etsin ne diyelim 😊😊
sumbul7777 Ftma_izmr Zaten 3 sene nişanlılık dönemi ayrıydık evlendikten 1 ay sonra da yurtdışına gitti ben dayanamadım tabi 3 ay sonra geldi o zaman hamile kaldım daha da zoruma gitti yanımdan ayrılması bizde vizeyi verdik 7 ayda anca çıktı çıktım geldim😁
Melt Benim eşimde özel sektörde bende devlette çalışıyorum bi türlü çıkmadı tayinim baba evinde kaldım bu süreçte... 2aylık hamileydim annem rahmetli oldu babam çok uzun süre önce vefat etmişti. En azından aileniz yanınızda ben annemin anılarıyla aynı evde kalmak zorundayım yalnızım 😢 her işi tek başına yapmaya çalışan güçlü kadınlardanım. Sadece canım karpuz istemişti taşıyamam diye alamamıştım ilk aylarda her karpuz gördüğümde hatırlıyorum
mrsdoruk Ftma_izmr Ayakta kalma sebebim sanırım evladımdır bambaşka bir şehirde çünkü tek başına olmak çoook zor bir şey