Ftma_izmr Mrspahay en azından ilk bebeğiniz de yanınızda olabilmiş, benim ilkim ve eşim yanımda yok siz düşünün 😕Bence teselli edin kendinizi 🌸
Merve_aras gamzosgamzos İşte o gün gelince istemesende güçlü oluyorsun hepimiz isteriz eşlerimiz yanımızda olsun ama hayat şartları çok zor maalesef ne yapalım canları sağolsun tırnaklarına zarar gelmesin de en önsmli olan o☺️🤲🏼
gamzosgamzos Merve_aras Rabbim hepimizin eslerini korusun inşaAllah Rabbim dahada guc kuvvet versin sizlere 🙏❤
Ftma_izmr Ebrs bazen alınıyorum eşim iyi bişey dese de,artık bu hormonlar ne zaman geçer demeye başladı 😄Kesinlikle çok zor yaşayan bilir ..
mrsdoruk Ftma_izmr aynen öyle bende hamile olmadan önce kolaydı ama hamile kalınca zor oldu oglum dogdu hatta düsünün istanbulda yasıyorken bir anda rizeye evi taşıdım eşimden dolayı 🙆🏼♀️
sumbul7777 Ftma_izmr Zaten 3 sene nişanlılık dönemi ayrıydık evlendikten 1 ay sonra da yurtdışına gitti ben dayanamadım tabi 3 ay sonra geldi o zaman hamile kaldım daha da zoruma gitti yanımdan ayrılması bizde vizeyi verdik 7 ayda anca çıktı çıktım geldim😁
mrsdoruk Ftma_izmr 20 günlüktü oğlum o zaman taşındım zor oldu lohusa sendromu o bu derken kendimi bambaşka bir serüvende buldum inanın :)
Ebrs Ftma_izmr öyle valla trip üstüne trip, benim hâlâ hormonlar kötü 😂😂 Allahım kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin, dediginiz gibi çok zor
Ftma_izmr gamzosgamzos canım güçlü olmak zorundayız. burada benzeri durumları okuyunca insan kendini dertleşmiş gibi hissediyor benim gibileri de varmış diyor. hamilelik hormonları evet zorluyor bazen ama elbet bitecek gelecek inş diyerek bekliyoruz sağ Salim dönsünlerde 🙏🏻
Erenimo Ftma_izmr Rabbım sağlık versin. Canları saolsun demekten başka çaremiz yok. Rabbım askerimizin polisimizin ayağına taş degdirmesin.
Meryem_ahmet38 Yalnız olmadığıma çok sevindim eşim iş gereği şehir dışında ayrı gayrı geçiriyoruz 37+4deyim çok az zamanımız kaldı babası hiç bişeyini hissetmedi hep zoruma gitti bu durum tek başıma yaşadım herseyini ama ekmek parası napalım 😏🥰 oğluşumla babasıyla son ayrılışımız olur inş
Ftma_izmr Meryem_ahmet38 bizim gibi çok insan varmış bende bu konuyu o yüzden açtım morel oldu yazışmak. sizinde az kalmış Allah kurtarsın.babalar kavuşsun yavrusuna o eksikliği gelince kapatırlar Emin'im.sağlık olsun 😔
Ftma_izmr Ebrs Allah kocalarımıza da sabır versin bizi idare etmek te kolay değil hele telefonda 😄Zorumuzu kolaylaştırsın rabbim.
Ftma_izmr mrsdoruk kolay mı lohusalık en zor dönem havadan nem aldığımız dönem tabiri caizse ☺️Tatlı telaşlarımız olsun tek..
MAGnrhn Ftma_izmr canım ben 8 aylık hamileyim sadece 1 ay evimize gittik 25 gündür yine yok Suriye sınırında doğuma gelir inşallah hiç görmüyor yavrumuzun büyüdüğünü çok üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok. Allah yardımcımız olsun ☺️
Ftma_izmr MAGnrhn maşallah sağlıkla alın kucağınıza, inş Doğuma yetişir,insan zaten o güzel anları kaçırdığına göremediklerine üzülüyor.. yok valla sağlık olsun ☺️
mrsdoruk Ftma_izmr Ayakta kalma sebebim sanırım evladımdır bambaşka bir şehirde çünkü tek başına olmak çoook zor bir şey