Doğum sancısı bele vurur diyorlar. Düzenliyse bence doktora gidin. Benim adet sancısı gibi hafif ağrım var 38+2 deyim.
    Doğum sancıdan belden ağrıyla başlarmış canım takip et zamanla kasıklarada vuruyorsa sonrada sıklığını ve şiddetini takip edersin
    Aynı haftadayız benimde iki gün önce belime şiddetli ağrı vurdu hemen gittim hastaneye nst. ye baglandım yatış verdiler doğum başladı diye sabaha kadar tuttular herşeyi götürdük eşyalar çantalar çikolatalara kadar sonra sabah taburcu ettiler. Bir sürü ilaç serum alttan muayne maf oldum gerildim doğum başladı diye yattık yanlış alarmmis hiç birşey anlamadık hala sancılarım var devam ediyor bakalım neolacak görüce aşıri gerginim bebegim ıyi allaha şükür.
      Tugcekutlu birde adet olmadan önce bacaklar ve kalça ağrır ya öyle sancı giriyor bacaklarıma da kasıgıma vurmuyor şimdilik agrı ama baya agrıyor belim
        Şimdi bi sıcak suya giricem belki iyi gelir daha da devam ederse hastaneye gidicem mecbur
        sumbul7777 Çok şiddetli ağrın yoksa kasıklarda ve yukardan aşağı baskı hisetmiyorsan gitme bence boşu boşuna kaldım bir gece bir kaç kez çatı muayenesi yaptılar kanamam oldu biraz takip et bebeğin haraketleri nasıl onu gözlemle dinlen.
        sumbul7777 sancin siklasmadan gitme maf olursun 5 dakikaya düşünce gidersin canım sancini takip et duşa gir geçmezse doğum sancısı
          gh2019 2 gündür bende de var mide yanması ölüyorum resmen
          Defnealinam benimde aynı iki gündür sancı çekiyorum açılmada varmış bugün pembesi kan geldi nisan heralde dayanamacak kadar sancim oluyo
            hunilimom yavaştan tekrardan belime bacağıma agrı giriyor
            Biraz egzersiz yaptım eğilip kalktım şimdi de hurma yiyorum Doğumu kolaylaştırıyormuş ya