MelteminKeremi Ben de instagramda onlinecamasir.comm dan aldım gerçekten çok kaliteli kumaşı var yumusacik 4 lü takım benim aldığım 285 ti. Iki takım bir arada çıksın diye düşündüm hem pijama hem gecelik ve sabahlık.
EvaRos Goknurunuz internetten hamilecarsim.com dan aldım feyza narka sabahlık dahil 135 tl kumaşı kalın pamuklu iç göstermiyor
Beyzanurlina Goknurunuz lohusa sepetınden aldım gecelıgı sabahlıgıyla beraber 170 tl ye geldi bide pıjama takımı alcam yeter
Raniniii Suwenden 70 liraya alt ust takım aldım sabahlık ta a101de denk geldi 30 liraya aldım klasik dantelli birsey istemedigim icin çiçekli günlük bir tarz yaptım bana ağır geliyor dantelli modeller tabi tarz meselesi 😅
Jongmomy Kızlar lahusa sepetine bakıcam şimdi ordan sipariş veren var mı? Kaç gün sürüyor kargosu ? Birde ben yurtdışında yaşıyorum :/
Semaaonursnmz Goknurunuz lohusahamile.coma bak canım instagramdada var ben oradan aldım 230 a ama diğer sayfalarda 300 lerdeydi kapıda ödeme seçeneği var ücret ilave olmuyor kargo ücreti yok ve baya güzel link yüklemeyi bilsem atardım sana 🌸
Sweetblonde88 Cigdem07 Antalya da nerde bulabilirim magaza olarak gidip denemek dokunmak istiyorum da?
Cigdem07 Sweetblonde88 Kapalıyolda kışlıhan pasajı var onun içine gir hemen bir üstte sağda iç çamaşır mağazası