Cigdem07 Goknurunuz Ben n11den aldım 164 tl verdim gecelik ve sabahlık . Mağazada giydim denedim internetten aldım hem uyguna aldım hemde içime sindi giyinmiş oldum ☺️ Mağazada fiyatı 290 tlydi
Akademisyenanne Goknurunuz dun suwenden 60 liraya alt ust lohusa pijama takimi aldim. Bir de sabahlikli ariyorum.
Melek36 Goknurunuz ben de suwen den almıştım yaklaşık 1 ay önce sabahlıklı pijama takımı ve geceliği 175e almıştım
EvaRos Goknurunuz internetten hamilecarsim.com dan aldım feyza narka sabahlık dahil 135 tl kumaşı kalın pamuklu iç göstermiyor
Cigdem07 Seymamms Benim baktığım bütün hamile için gecelikler iç gösteriyo . O yüzden iç çamaşırları alırken ten rengi tercih etmemiz gerekiyor. Sabahlıkla giyildiği zaman belli olmuyo denediğimde onu fark ettim .
Seymamms Cigdem07 evet bende hep öyle gördüm düz renk bütün takımlar iç gösteriyo nasıl yapcam bilemedim ama daha araştırıyorum
Goknurunuz Cigdem07 hamgi mağazada denediniz n11de nasıl buldunuz 😊 fiyatı iyiymiş valla. Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊
Sweetblonde88 Cigdem07 Antalya da nerde bulabilirim magaza olarak gidip denemek dokunmak istiyorum da?
Cigdem07 https://ty.gl/ttsx3onmq Kızlar benim aldığım takımın mavisi bu ben ekru rengini aldım :) sonunda buldum size link atayım