Musel Kızlar son adet tarihim 20 ağustos Dün kan verdm 212.6 çıktı beta değerim yarın yine vericem ama sizce bu değer normal mi
Nurrrrr444 Musel cok normal canim ALLAH bagislasin insallah benim ilk degerim 51 di suan 27 haftalik olduk kizimla 😘
Meralll Musel canım bence normal. Benim de son adet tarihim 19 Ağustos. 19 Eylül’de verdim 152 çıktı 21 Eylül’de bugün verdim 316 çıktı Henüz dr la görüşmedim ama artış 2 katı olduğu için normal diye düşünüyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah💕🧿
Musel GnAyotbsi biliyorum fakat şimdide onun stresi sardı beni yarın kan verdiğimde ya değerim düşerse yada 2 katını bulmazsa diye korkuyorum😭😭😭
GnAyotbsi Musel canım korkma 1 gün arayla kan verme bugün verdiysen pazartesi ver öyle kaç katı arttığını bilemezsin o yüzden 2 gün arayla kan ver beninde ilk verdigimde 86 canım o yüzden kaç çıktığı önemli değil artması önemli
Musel GnAyotbsi dün verdm doktora gösterdm dün cumaydı pazar bidaha ver salıda ver perşembede ver dedi
Musel Meralll ayy inşallah ya allahım sağlıkla gelsin bütün bebişler bekleyen anne olmak isteyen herkese nasip etsin♥️
Meralll Musel amin canım inşallah🤲🏻 Yarın yine ölçtürürsün olmazsa artış durumuna bakarsın. Her kadının değeri aynı olacak diye bir durum yok sonuçta.. yine haberleşelim, kötü şeyleri düşünme 😘😘
Selen01 İlk betaya baktığımızda 212 di hiç her gün hergün ölçtürmedim. Boş yere stres e giriyorsunuz 5+0 da keseyi gördüm 6+0 da kalp atışı. Sonuçta 212 iyi bir değer bence stres hiç yapmayın olacağı varsa zaten oluyor 😊 şimdi 10 hafta olduk geçen haftalarda kan değerlerine baktırdım betayı da ölçmüşler 105 binlere çıkmış. Bence oluruna bırakmakta fayda var
Musel Selen01 yarında yaptırayımda o zaman daha yaptırmiyim doktorum yaptır yinede dedi yarında yükselişte olursa keseyi görene kadar daha yaptırmam
Meralll Selen01 benim de şu an 4+5 görünüyor. 5. Haftada gitsem mi dr a yoksa 6. Haftayı mı beklesem?
Musel Meralll çok saolun moralimi yükselttiniz inanın bana bu anları yaşamak daha zor gebe kalmakla bitmiyo iş 😒😒
Mamaundpapa Meralll canım 7 hafta daha garanti olur stres olmaman açısından söylüyorum sen bilirsin ancak ☺️
Suradamar Meralll bim de kesem 4+5te göründü ama yinede biraz bekle derim en azından 2 hafta daha bekle ki gittiğinde bebişini güzelce gör hatta doktor kalp atışını bile dinlettirebilir ☺️🌸💕
Selen01 Meralll ilk öğrendiğimde 3+4 dü canım 5 de kese görünmüştü kalp atışı için 7+1 de gittim. İlk 5 de git kese görünsün sonra 10 gün içinde kontrol kaydı var o süre içinde tekrar gidip kalp atışını dinlersin🤗
Meralll Musel çok çok iyi bilirim maalesef ben de iki kez yaşadım böyle bir durumu ama o zamanlar hep kötü şeyler düşünüyordum , bu defa öyle yapmamaya karar verdim. Neye inanırsak onu yaşıyoruz galiba. Şu an olumsuz hiç birşeyi duymuyorum , hatta eşim ve en yakın arkadaşım dışında hamileliğimi de kimseye söylemedim bunları duymamak adına😄her şeyin güzel olacağına inanıyorum ve dua ediyorum sadece 💕
Suradamar Musel 2 günde bir değerin ili katına çıkması gerekiyor doktor mu istedi hemen arkasından yaptırmanı ben kesin olsun diye bir hafta beklemiştim zor bir süreç ama ☺️ Kafana takma artar Allahın izniyle 😊😊💕
Musel Suradamar doktor bişey demedi fakat ben yarın yaptırayım yine tekrardan doktorum sadece cumartesi gel keseyi görürüz dedi