Melike37 sumosgoksu kuzum bende o altakı testen kullandım ve ilk ayı hamıle kaldım tabı kımyasaldı nasıp olmadıda benım testım iyi çıktı bilemem 🤷♀️
Deletedmom00170 @Melike37 @[silindi] kizlar normalde 28 gunde olduğunda 13 15 gün akijtim olurdu ama birgun son gun akintim olmuştu ama bu ay bulamam diye korkuyorum
Melike37 Deletedmom00170 bılmıyorum kuzum hiç kullanmadım onu ben senın aldıgından kullandım ilk ayı güzel sonuç aldım
sumosgoksu Deletedmom00170 kuzum bunları kullan inşallah gönlündeki olur bu ay Hamiş kalırsın ama olmazsa bir dahakine innovita kullan internetten Çok araştırdım Çünkü ben bu kaset testlerde çok şikayet okudum ama olumlu sonuç alanlar Tabii ki var
Melike37 sumosgoksu hiç kullanmadım kuzum o yüzden gerçekten bilmiyorum kuzenımde benım kullandıgımdan kullandı ilk ayı hamıle kaldı bebeği doğdu bile ben anlamadım bu testlerı ya😊
Melike37 Deletedmom00170 kuzum bak sen kendını odaklama bu ay olucak dıye sen yumurtlamayo bulsanda bu ay değil belki diğer ay kalabılırsın oda var kuzu hersey yumurtlamada bıtmıyor 😊
sumosgoksu Deletedmom00170 ovulasyon takip 2019 sayfası var Instagram'da takipte yapıyor en önemlisi kapıda ödeme
Deletedmom00170 sumosgoksu evet kuzum @[silindi] @Melike37 Reglime kadar elimde kalan testleri yapacam Regl olana kadar eger çifti göremezsem yapacak birşey yok innovita alacam
Deletedmom00170 sumosgoksu iletişim numarası var mi benim Instam yoj malesef ne kadara kac adet aldin
Melike37 Deletedmom00170 aynen en son çare onu alırda denersın ben denemedım o yuzden bılmıyorum nasıl kuzum
sumosgoksu Deletedmom00170 05412114951 Whatsaptan bilgi alabilirsin Ben 30 adet ovulasyon artı 4 tane gebelik testi aldım 60 TL