elifzeynebinannesi Zeynep1080 dolabida gelince hepsini hazir et kuzum, zaten hazirladikca eksiklerini aniyorsun, ben bitirdim saniyordum su halimle yattigim yerden hala siparis veriyorum netten , sonra yikamasi utulemesi cok zor oluyor, hamileliginin tadini cikaramiyorsun..
35ilknur35 Ibck 104 gün kaldı ama geçmiyor sanki günler her gün uygulamaya bakıyorum kaç günümüz kaldı diye valla bir gün bakmasam sanki yine aynı yerdeyiz inşaAllah sağ Salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
Leyla9292 Zeynep1080 benimde son 98 sezeryan olacam ama bi on gün daha erken olur ona rağmen günler geçmiyor gibi. Yarın 27 haftalıga başlıcam
Leyla9292 elifzeynebinannesi allah yardım etsin çok zor vallah. Ben 27 haftalık olacam şimdiden böyle yorgun halsiz im kolumu kaldıramıyorum.😔😔 ve tekim
elifzeynebinannesi Leyla9292 anliyorum kuzum, Allah hepimizin yardimcisi olsun insallh, zor geciyor gercekten..
Ibck elifzeynebinannesi valla zaten annemlerin oldugu şehre tasınıcam illaki yardım ederler tabi ama yinede zor evin herşeyini bilen benim
elifzeynebinannesi Ibck tesekkur ederim, Rabbim sizede kolayliklar ihsan etsin insallh.. Nohut battabiye, emzirme önlüğü, öncek, 4 tane müslin battaniye, Bebek nevresim takımı, bebek banyo termometresi, biberon temizleme fircasi aldim canim..
Ibck kr1907 bende kılık kıyafetleri aldım annemle daha araba yatak dolap onları almadım tasınınca alım dediö iki kere ugrasmıyım diye
Ibck elifzeynebinannesi oo baya bişeyler almıssınız bende bi zaman cok internetten aldım ama artık magazadan bakıp alıyorum biberon temizleme malzemesi bende alıcam bi tane cam biberon var wee marka yetermi acaba ilk zaman