Medine_1992 valla hiç sabit doktora denk gelemedim sürekli değişiyordu çünkü randevu almak çok zor oluyordu hatta randevu bulamadigimda sabah 6:40 da orda olup sıraya yaziliyoruz ki 10 yada 12 den fazla hasta kabul etmiyorlar gebelik için ki onda bile öğlene bile kalıyorsun.sekreter tamam doldu dediğinde deliye donuyordum sonra gidip doktorla konuşup rica edip imzalı kağıt alıp sekreterlik ten giriş yaptiriyordum.gurcan,Tuncay,yeşim,fatih bunlar kendileri giriyor diğerleri hep asistan oluyor çünkü 3 hastane de dolaşıyorlar merkez,Beştepe,Balgat diye hatta ben bir doktora sorduğum da hocam size almak istiyorum hangi gün buradasınız dediğimde onu biz bilmiyoruz sağlık Bakanlığı'nın verdiği 15 günlük vizitine bağlı dedi bunu siz MHRS den takip edebilirskniz demişti.doktorlarin geneli iyi ama fatih hoca ve Gürcan hoca çok detaylı kendi gelen doktorlar asistanı olan doktorları ben pek beğenmedim çünkü benim dosyamı karmaşık hale getirmişler ilk önce fatih hoca düzeltti sonra da Gürcan hoca tekrar denetleyip bana ona göre gün verdi ..Riskli gebelik doktoru çok iyi ve güzel ilgeniyor ,ultrason doktoru da çok ilgili hersyi sordugumda ultrasonda cevaplıyor ve de gösteriyor (bayan var ) sekreterinden bile çıktısını rica edip alıyordum .Nst hemsiresink de çok sevdim sorular sorduğum da cevap verip hastane konusunda biraz bilgi vermişti o biraz rahatlatmıştı beni birde emzirme desteği doktoru var onunla da denk gelip konuştum çünkü ilk bebeğimi 5 aya kadar zar zor emdi bıraktı o çok üzmüştü beni ama inşallah bunda öyle birşey yaşamak istemiyorum sağlık ocağı bu konularda iyi hemşire ye denk gelirsen ilgileniyor ama o da şans işte .