Mervee58 Merhabalar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz biraz öncede bi arkadaş bahsetmiş bende size sormak istedim yaptıranlar ve yaptırmayanlar fikir verebilir mi biraz korkuyorum açıkcası?
Rzlgln534 Mervee58 Valla canım ben de oldum iki doz du sanırım 5 e tamamlicam hiçbir ağrı şişlik morarma filan olmadı abartılacak birşey yok
Mervee58 Bebisim_1208 ben acısından değilde bebeğe zararı var mı yok mu diye endişeliyim tetanozdan bebeğiniz kaybedenler felan varmış tedirginim olsam mı olmasam mı diye
gulkara Mervee58 bebeğe zararını bilmiyorum ama bence ağır bir aşı bugün 4. Gün ve ağrısı geçmedi baya etkiliyor
Mervehasan1 Mervee58 canım ben yaptırdım 3 hafta geçti aradan dün kontrolegittim bebiş gayet iyi. Hiç endişelenme. Doktorum herhangi bulaşıcı bir hastalığa karşı vücudun dirençli olması lazım dedi. En az 20 dk konuştuk bu konuyu. ❤
3melekannesi Mervee58 ben 3 hamileliğimdede oldum ama şimdi olmayı düşünmüyorum daha bilinçliyim erken doğum ve bebekte ani ölüm yapıyomuş bebeğimi karnımda geçen yıl kaybettim şimdi korkuyorum yaptırmıycam yurtdışında çoğu yerdede yasak zaten
online_mom gulkara evet benim ilk gün ağrı olmadı ama şuanda hala agrıyor 🙈 geçer bi kaç güne inşallah
Afra34 İki aşımıda oldum ablam da oldu sağlıklı bebeğini de aldı kucağına ilk defa burada sizlerden okuyorum ne zararı olabilir ki 🤔
Mervee58 Mervehasan1 çok teşekkür ederim 💕bende tekrar doktoruma sormayı düşünüyorum oda bi sakıncası olmadığını söylemişti
Kovaburcu Mervee58 ben şeker yükleme yaptırmadım tetanozun bebekle alakası yok eger sezeryan olman gerekirse ufacık bir mikrop ölüme sebep olur tetanoz oldm kiösede zararından bahsetmedi doktorum onu yaptırdı yüklemeye gerek yok dedi
Mervee58 Kovaburcu şeker yüklemesindede kararsızım açıkcası sağlık ocağındaki ebe bi hastam yaptırmadı kaybetti dedi bebeğini benide şüpheye düşürdü
38Prens38 Mervee58 evet canım bide erken dogum riskim vardıki hiç gerek yok dedi yinede senin günahona girmek istemem doktoruna danış bi