Karadeniz61 Deletedmom090 17ağustos adetimin ilk günüydü, 30ağustos yumurtlama günümdü. Ne yazık ki 14 eylülde de regl oldum😊
Deletedmom090 duygusm ya herkes korundugumuzu saniyor ama kimseye dememiştim simdi bu ay doktora gutdik artik her kes soruyor bisiy varmi filan
Vera18 Karadeniz61 canım sabırlı ol Rabbim vaktini zamanını en iyi bilendir. İnsanlar senelerce bekliyor çocuk sahibi olmak için. Bende evliliğimin 4. Senesinde hamile kalabildim hiç bir sebep olmamasına ragmen. Ve artık son zamanlar da o kadar cok stres yapmaya başlamıştım ki adet olmuyordum. Ama sonra bi çeki düzen verdim kendime kafama takmamaya başladım çok şükür Rabbim meyvesini nasip etti 🌺 inşallah en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu tattırır.
[silindi] Karadeniz61 çünkü çok yoruldunuz, umutlarınız zedelenmiş, denemelerden sonra inancınızda kalmamış gibi. Bence kendinizi bu şekilde oluruna bırakın. Belki o zaman hiç beklemediğiniz anda mucize olacak😍😍😍
[silindi] Karadeniz61 oluruna bırakmak lazım bazan😍 lütfen oluruna bırakın zamanı gelince meleğinizde gelecektir😍
Sermec Karadeniz61 canım rahım fılmı de cektırdın mı ayrıca eşinde doktora gıttı mı mesela ben cocuk sahibi olmadan önce cok doktora gıttım hiç bir sorun yok dendı en son rahım fılmı cektırecektım daha sonra eşim doktora gitti sperm hareketsizliği cıktı 6 ay tedavi gördü ve o tedaviden sonra ilk denemede ben hamıle kaldım ama maalesef 6 ay önce düşük yaptım sımdı Allah nasıp ederse 12+5 haftalık hamıleyım bence eşin de gitsin doktora gitmediyse eger rahım fılmı cektırmedıysen o fılmı de mutlaka cektır canım 🙏
Karadeniz61 Sermec sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 😘 Film çekilmedi, eşimde ben seneye giderim doktora diyor kabul etmiyor. Ondan önce başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum ben
Sermec Karadeniz61 amın inşallah canım rahım fılmı kesinlikle cektırmelısın ayrıca eşin de doktora kesinlikle gitmeli benım eşim de sorun vardı mesela ne zaman eşim tedavı oldu ben hamıle kaldım boşa zaman kaybetmeyin bence
Sermec Karadeniz61 bence de canım çünkü erkeklerde de ciddi problemler oluyor günümüzde genelde cocuk olmuyorsa kadında sorun bulunur herkes bende sorun buluyordu cürük bile denmişti bana ama eşim de sorun vardı tedavı oldu ve ben hemen hamıle kaldım eşini ikna etmelisin 🙂
Sermec Oryon canım benım eşimin sperm sayısı yeterli degıldı toplam 74 milyondu ve yüzde 55 hareketsizlik vardı kecıboynuzu pekmezi ve northvital adında özel bir ılac kullandı 6 ay boyunca ve sperm sayısı 160 milyon oldu ve hareketsizlk yüzde 45 e düştü ve ben hemen hamıle kaldım
Dilara1234 Karadeniz61 Ben evlenmeden önce 2 sene çocuk yapmayı planlamıyorduk evlendim aradan 2 ay geçti gelen giden hamile değil misin neden hamile değilsin sorun mu var sizde diye diye beni korkuttular neyse bizde denedik olmayınca ben korktum çocuğum olmayacak herhalde dedim gittik doktora doktor hiç bir sorun yok ilk 1 yıl çocuk olmaması çok normal dedi bize tabi benim içim rahat eder mi etmez belki bu yüzden 10 tane hastane gittik hem özel hem devlet hepsi aynı şeyi söyledi neyse ki hamile kaldım şimdi rabbime şükürler olsun 2 tane erkek evladım var . Demek istediğim şu aslında millete bakma Milete baksak ohoo ... Rabbim zamanını bekliyordur zamanı gelince verir inşallah 🙏
zelis63 Karadeniz61 canm bende o testler tutmadı walla Allah’ın işi belli etmiyor ne zaman tutacagıda