Cigdem24 Karadeniz61 Bence hiç canını sıkma 3 ay denedim ben tutmadı hatta eşim doktora gidelim demişti. Çok istiyordu çocuk bende tamam dedim sonra bir arkadaşım folik asit kullanmamı söyledi doktorlarda çocuk yapmadan 3 ay önce kullanmamızı söylüyorlar 1 ay bir paketi bitirdim yenisine başladım başladığım ay içerisinde doğurganlıktan tut yumurtlamaya kadar afedersiniz ilişki yaşadık. Ayın başında adet oluyordum 1 gün önceden test yaptım silik çizgi çıktı akşamında eşim işten gelip içeri girmeden söyledim hastaneye gidip kan verdim hamile olduğumu öğrendim bence denemekte fayda var canım. Sende dene en güzel haberleri tez zamanda alırsın inşAllah 🙏
Karadeniz61 Cigdem24 amin inşallah, sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 😘 Doktor bana hiçbir şekilde ilaç vermedi çok istedim ama .. Ben folik asit alsam bir sıkıntı olur mu acaba 🙈🙈
2cocukluana_ Karadeniz61 canım şimdi sen istemiyorum diyosun hani üstüne düşmiycem diyosun ya kesin hamile kalırsın bak gör ;) hamile kalamayanlarin %70i stresten dolayı kalamiyor. Kafana takmamaya başladıgin gün bile kalabilirsin düzenli ilişki sonra hemen kalkma yerinden belinin altına bı yastık koy telefonunla oyna bı 15 20 dk Herşey gönlünce olsun 🤗
Cigdem24 Karadeniz61 al al ben doktor tavsiyesiyle almadım zaten gittim eczaneye aldım kullandım 1 ay 2 ayında hamile olduğumu öğrendim zaten hamile olduğunda 5 6 haftalarında doktor o ilacı yazacak sana çocuk gelişiminde etkiside oluyor çünkü denemekte fayda var yarın al kullan 😘😘😘😘 En güzel haberleri alırsın inşAllah 🙏
07052019 Karadeniz61 insan bi yerden sonra psikolojik olarak inkara giriyor. Şu an olmasın zaten istemiyorum bu psikoloji ile bne çocuk kaldıramam dediğim ay hamile kaldım 😂o istemiyorumlar falan hikaye oluyor sonra 😂
Karadeniz61 07052019 tabii olsa dünyalar benim olur 😁 Ama şuan kendimi kendime verdim.. deli gibi alışveriş yapasım var🙈🙈🙈 Nebileyim yaa temizlik yapıp yada gezesim var😂😂😂
Hzr_7714 Her ay adet gününü dört gözle bekleyip defalarca bunu yasayip sonu hep hüsran olunca. Bir zamandan sonra dert ediyorum ama simdi kafam rahat neden zorla bu rahatliği bozmaya calışıyorum gibi düşünceler almıştı beni de bu biraz durumu kabullenmek alışmaktan olmuştu sanırım. Tedavide görüyordum o sıra ara verdim tedaviye hastalık atlattım. Kafam rahatladı o arada bu üzüntülerden sıyrıldım bir süre hastayken zaten hamile kalmam sağlıklı değildi. Psikolojik olarak rahatladim ve tedaviye rahat kafayla olsun artik olsun demeyen kafayla devam edince nasib oldu çok sükür. Stres cok etkiliyor. Bu sizin için iyi birşey olmuş olabilir diye düşünüyorum kendinize iyi gelecek şeylerle meşgul olun. Nasibte var ise olucaktir zaten.
Seymk Karadeniz61 daha çok yeni evlisiniz bence yaşınız da gençse eğer çevreyi umursamayın. Çocuk olduğunda siz bakacaksınız sizin sorumluluğunuzda olacak o laf edip sizi üzenler kenara çekilecek. Kimsenin yatak odanıza karışmasına da müsaade etmeyin derim. Bu karar tamamen eşinizle size ait olmalı kayınvalideniz ya da bi başkası istediğini söylesin duymazdan gelin. Psikolojik olarak hazır olduğunuzda her şey çok daha kolay olacaktır.
Karadeniz61 Seymk eşimde bende çocuk sahibi olmak için hazırız. Kayınvalidem çok karışmıyor istesede birşey diyemiyor, ama eşimin annanesi ve babanesi.. aman aman😁😁
07052019 Karadeniz61 içinden ne geliyorsa onu yap. Minikler geleceği zamanı biliyorlar biz ne yaparsak yapalım 😊
Ayse_okyel Karadeniz61 çevrenizin ne hissettiği değil sizin hissettiğiniz şey önemli . Kafa dolmuş ve stres atmak için kendine yönelmiş . Olur ama anlamadığım bu kadar yeni evliyken nasıl oluyorda çocuğu olmayı gözüyle bakıp doktor Peşine düşünüyor ? İzin vermeyin düşünmüyoruz erken diyin çıkın sizde .
Ayse_okyel Karadeniz61 öyle ama sonuçta çok yeni evliler . Kaldı ki kimin haddine mahreme burun sokmak . Sorun olsa büyüklerden yardım istense tamamda doktor bakmak nasıl bir hadsizlik. İzin vermeyin kızlar . Hayatımız bizim ve herşey birilerini değil bizi mutlu etmesi için olmalı . Alışveriş sürecini ben bitirdim bu arada 😂 sahalara döndüm geçeici bir psikoloji oda atlatacak 🙏
duygusm Karadeniz61 Çevreye hiç bahsetmemek lazım bence. Benim bebek haberimi alan bazı arkadaşlarım şaşırdı hatta, “Aa siz bebek istediğinizden hiç bahsetmediniz.” diye. Hiç bahseder miyim? Kime ne? Ancak soru sorup istemeden akıl vermeye kalkarlar. Bence siz de şu an vazgeçtik diyin, öyle bilsinler.
Deletedmom090 duygusm ya herkes korundugumuzu saniyor ama kimseye dememiştim simdi bu ay doktora gutdik artik her kes soruyor bisiy varmi filan
Karadeniz61 Deletedmom090 17ağustos adetimin ilk günüydü, 30ağustos yumurtlama günümdü. Ne yazık ki 14 eylülde de regl oldum😊