Gamzee21 Prezarvatf felan boş iş kızlar 😄 Hapta zararlı zaten 😷 En güvenlikli olan erkeğin dikkat etmesi, sperm içiriye gitmediği sürece sorun yok👍🏻😂
Karamelek- HocaAnne ben sezeryandan sonra 5.ayımda hamile kaldım canm 28+4 günlük hamileyim şuan bi sıkıntı yaşamadım doktorum bir sıkıntı olmaz dedi inş öyle olur
Esmf HocaAnne olsun saglikla gelsin insallah. Saglikli oldugu surece biride ucude ayni. Tabiiki sizin icin yorucu bir surec olacak her türlü. Ama sonrasi cok ferah olacak insallah.
Dilara1234 HocaAnne Benimde 9 aylık bebeğim varken hamile kaldım sezeryan benimkide gittim doktora dedim 9 aylık bebeğim var o zamanda bebek karnımda 1.5 aylık olmuştu bana dedi çocuğu hemen almamız lazım yoksa rahmin patlar sizler hemen hamile kalıyorsunuz sezeryan olan araya 2 sene koyar size bunu anneaneniz bile öğretmiştir bende dedim o zamanlar yoktu sezeryan falan evde doğuruyorlrdı anneanneme sorsam sezeryan ney bilmez bile dedim sen işini yap olcak olan bana ve çocuğuma olacak dedim sanki sen bakıyorsun sonra başka doktora gittim sadce dikkat et alllahın izniyle birşey olmaz dedi olmadıda Allah’a şükür rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin (biraz uzun oldu ama kusura bakmayın )
Arzymn HocaAnne hamile olduğumu öğrendiğimde oğlum daha 3 aylıktı. Şimdi 10 buçuk aylık kızım da 33. Haftada. Ben de sezeryanlıyım, bir sağlık sıkıntım olmadı ama gel gör ki çok zorlanıyorum. Oğlumla ilgilenemiyorum. Evde bakıcımız olmasına rağmen hiçbirşeye yetemiyorum
Gamzee21 Arzymn Valla iyi sende bakıcı varmış, ben kızım 1 yaşına geldi öyle hamile kaldım Hala daha zorluk çekiyorum doğumum yakın ama 2. Çocuk gerçekten çok zor 🙈 Allah yokluğunu vermesin yinede
Melis_kaan_efe Bizim de 7 aylık bebeğim varken gebe kaldım genel anestezi ile sezaryen olmuştum şimdi 22 haftalık olduk ikinci oğlumu bekliyorum doktorum bir sorun olmayacağını söyledi ama çok destek oluyor daha dikkatli özenle kontrollere devam ediyor hatta bu bebeğimin diğerine göre gelişim olarak daha önde ve iyi olduğunu söyledi ilk gebeliğime göre daha enerjik ve problemsiz geçiriyorum çok rahattız sorunumuz yok ☺️