HocaAnne 4.5 aylık bebeğim var korunurken hamile kaldığımı öğrendim. Sezeryan doğum yapmıştım. Yakın zamanda gebelik yaşayan ve sezeryan olan var mı acaba. Olduysa ne gibi zorluklarla karşılaştı.
annevebebek17 HocaAnne allah yardımcın olsun canım çok zor ne diyim rabbim kolaylığını versin inşallah
Pcoslubiranne HocaAnne kuzenim de oglu 5 ayllikken hamile kaldi 2 ay var dogumuna.Doktor once cok korkutmus.Simdi 30 haftalik bir sikintisi yok cok sukur
BsrArif HocaAnne aynı kaderi paylaşıyoruz oğlum 14 aylık ben sekiz aylık hamile aynı şekilde sezaryen olacağım birşey olmuyor Allah’ın izniyle
HocaAnne Muallimehanim ayy valla o kadar çok araştırdım o kadar. Doktor spiral e enfeksiyon riski var dedi prezervatifle korunuyırduk hiç bir şey anlamadım şok tayım
Muallimehanim HocaAnne Prezervatifle mi 🤦🏻♀️ Neye güveniceğimi şaşırdım ya. Hapta kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum
HocaAnne Muallimehanim emziriyorım diye bende iğne ve hap istemedim çok zararı da vzr diye ama sonuç 😭
Gizem_miros HocaAnne benim oglum 5 aylikken kaldim bisey oolmadi cok sukur suan ikiside yanimda cok sukur
Esmf Dikkatli olursanız birsey olmuyor. Ama cok ciddi dikkat istiyor agir kaldırmak vs gibi seylere ozen göstermelisiniz. Hele dogumdan sonra. Dikisler daha hassas oluyor cunku. Ne kadar korunsakta olacagi varsa oluyor. Ben buns inaniyorum artik. Allah hayırlı evlât etsin
Esmf HocaAnne olsun saglikla gelsin insallah. Saglikli oldugu surece biride ucude ayni. Tabiiki sizin icin yorucu bir surec olacak her türlü. Ama sonrasi cok ferah olacak insallah.